ΣΤΗΛΕΣ

Στον... κουβά το κάρφωμα!

Στον... κουβά το κάρφωμα!

Στην προσπάθειά του να καρφώσει εντυπωσιακά την μπάλα, ο Τζόρνταν Τζουνορού προσέφερε την πιο περίεργη φάση που έχετε δει ποτέ. Τι έγινε; Η μπάλα κατέληξε σε έναν κουβά που βρισκόταν δίπλα στον πάγκο των αντιπάλων (video).

Το παιχνίδι της Torrelodones με τη La Roda για την τέταρτη κατηγορία της Ισπανίας (EBA) δεν το λες και το πλέον ενδιαφέρον του περασμένου διημέρου στην Ιβηρική. Ήταν όμως αυτό που προσέφερε την πιο περίεργη φάση της φετινής αγωνιστικής περιόδου, όχι μόνο στην Ισπανία αλλά γενικότερα στον ευρωπαϊκό χώρο.

Ας όψεται ο Τζόρνταν Τζουνορού, ο οποίος θέλησε να καρφώσει εντυπωσιακά την μπάλα στο καλάθι της La Roda. Δεν υπολόγισε όμως καλά, με αποτέλεσμα η μπάλα να μην καταλήξει εκεί που πρέπει (βλ. διχτάκι), αλλά σε έναν... κουβά που βρισκόταν μερικά μέτρα πιο μακριά.

Τι έγινε ακριβώς; Η μπάλα χτύπησε στο στεφάνι, εκτινάχθηκε και μπήκε στον κουβά λίγα μέτρα πιο μακριά. Δεν πέτυχε το δίποντο, αλλά έγινε ο θύτης στο πιο αλλόκοτο τρίποντο που έχουμε δει έως τώρα. Για την ιστορία, η ομάδα του επικράτησε εντός έδρας με 83-71.

Δείτε τι έγινε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ