ΣΤΗΛΕΣ

Steward τα "άκουσε" για την αποβολή του Κοσιελνί

Steward τα "άκουσε" για την αποβολή του Κοσιελνί

Ένας φίλαθλος της Άρσεναλ εκνευρίστηκε απ' την άδικη αποβολή του Λοράν Κοσιελνί κι αποφάσισε να πει τον πόνο του σε έναν εκ των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου, ο οποίος προσέφερε μία τρομερή ατάκα! (VIDEO)

Η Άρσεναλ γνώρισε την ήττα με 5-1 απ' την Μπάγερν Μονάχου (και) στο "Emirates", με αποτέλεσμα να αποκλειστεί απ' τη συνέχεια του Champions League. Οι "κανονιέρηδες" άνοιξαν το σκορ, αλλά η αποβολή του Λοράν Κοσιελνί άλλαξε τα δεδομένα στον αγώνα κι είχε ως συνέπεια τη "βαριά" ήττα.

Η απόφαση του Τάσου Σιδηρόπουλου να δείξει, πέρα απ' το πέναλτι, την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Γάλλο αμυντικό προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών της αγγλικής ομάδας. Μάλιστα, ένας εξ αυτών εκνευρίστηκε τόσο πολύ που αποφάσισε να πει τον πόνο του σε έναν εκ των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου.

Ο... άτυχος steward άκουγε με υπομονή τα παράπονα του φίλου των "κανονιέρηδων", αλλά, όπως είναι λογικό, δεν μπορούσε να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματά του. Γι' αυτό το λόγο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του είπε: "Πήγαινε και ρώτησε τον διαιτητή. Εγώ είμαι απλά ένας steward", προκαλώντας τα γέλια των υπολοίπων φιλάθλων.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ