ΣΤΗΛΕΣ

Σούπερ πείραμα κατά τη διάρκεια του Φέγενορντ-Άγιαξ!

© Vincent van Dordrecht
© Vincent van Dordrecht © VINCENT VAN DORDRECHT

Πόσο δυνατά χτυπάει η καρδιά ενός οπαδού της Φέγενορντ όταν βλέπει την ομάδα του κόντρα στον μισητό Άγιαξ; Σε λίγες ημέρες θα ξέρουμε την απάντηση (video).

Το πιο παραδοσιακό ολλανδικό ντέρμπι είναι το Φέγενορντ-Άγιαξ λόγω της αιώνιας αντιπαλότητας των οπαδών των δύο ομάδων που προέρχεται από την διαμάχη Ρότερνταμ και Άμστερνταμ και το επικείμενο μεταξύ τους ντέρμπι αναμένεται να φέρει νέες και πλούσιες συγκινήσεις.

Το παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Eredivisie που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Κυριακή δεν θα έχει πάντως σχέση με κανένα προηγούμενο καθώς όπως έκανε γνωστό η Φέγενορντ, 100 οπαδοί της δέχτηκαν να φορέσουν έναν παλμογράφο ο οποίος θα τους συνοδεύει καθόλη τη διάρκεια του αγώνα!

Όσον αφορά στα αποτελέσματα που τα περιμένουν όλοι με αγωνία, θα προβληθούν από το Fox Sports Netherland που θα μεταδώσει απευθείας το μεγάλο ντέρμπι.

Δείτε το σχετικό video:

Feyenoord laat ons hart sneller kloppen. Helemaal tijdens de Klassieker. Daarom gaan we iets unieks doen! Zondag dragen 100 supporters een hartslagmeter. Volg tijdens Feyenoord - Ajax live op FOX Sports de hartslag van het legioen.

Posted by Feyenoord Rotterdam on Tuesday, November 3, 2015
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ