ΣΤΗΛΕΣ

Σίνγκλετον για... αριστερό μπακ, αν χρειαστεί

BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ /  EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κρις Σίνγκλετον φαίνεται πως αποτελεί την... καψούρα κάποιων φίλων της Φενέρμπαχτσε, με έναν εξ αυτών να τον προσκαλεί να ενσωματωθεί στην ποδοσφαιρική ομάδα τουτουρκικού συλλόγου. Η αφοπλιστική απάντηση του φόργουορντ της Μπαρτσελόνα.

Ο Κρις Σίνγκλετον αποτέλεσε ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του μεταγραφικού παζαριού της EuroLeague στη διάρκεια του καλοκαιριού, πριν καταλήξει στην Μπαρτσελόνα. Παρότι μάλιστα υπέγραψε με την ισπανική ομάδα για τον επόμενο χρόνο, υπάρχουν ακόμη εκείνοι που τον θέλουν στη δική τους ομάδα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένας φίλος της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος προσπάθησε να του θυμίσει το τουρκικό ενδιαφέρον. Όχι όμως για χάρη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά για την ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου!

" Γεια σου φίλε, θα μπορούσες να παίξεις αριστερό μπακ; Χρειαζόμαστε έναν για την ποδοσφαιρική ομάδα της Φενέρμπαχτσε. Θα ήταν μια νέα πρόκληση για σένα. Τι λες, θες να δοκιμάσεις;", έγραψε με περίσσιο χιούμορ ο εν λόγω χρήστης του Twitter, με τον Κρις Σίνγκλετον να του απαντάει:

" Θα πρέπει να εξαγοράσετε το συμβόλαιό μου με την Μπαρτσελόνα, κι ύστερα θα μιλήσουμε για τους όρους της συμφωνίας μας. Αλλά ναι, νομίζω ότι θα μπορούσα να παίξω στη θέση".

Σίνγκλετον για... αριστερό μπακ, αν χρειαστεί
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ