ΣΤΗΛΕΣ

Ψήφισαν... Γκρεγκ Πόποβιτς στις Προεδρικές Εκλογές των ΗΠΑ

Ψήφισαν... Γκρεγκ Πόποβιτς στις Προεδρικές Εκλογές των ΗΠΑ

Το είδαμε κι αυτό: κάτοικοι του Σαν Αντόνιο ψήφισαν τον Γκρεγκ Πόποβιτς για Πλανητάρχη στις Προεδρικές Εκλογές των ΗΠΑ πριν από ένα μήνα.

Πριν από περίπου δύο μήνες ο Γκρεγκ Πόποβιτς μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την πολιτική κατάσταση στις ΗΠΑ , ρίχνοντας τα βέλη του κατά του Ντόναλντ Τραμπ και της Χίλαρι Κλίντον, υποψήφιων τότε για την Προεδρία της χώρας. Μία μέρα πριν από τις αμερικανικές εκλογές, πάντως, αποφάσισε να κάνει και πλάκα, λέγοντας στα Μ.Μ.Ε. ότι θα ψήφιζε τον Ντον Νέλσον, παλιό προπονητή του ΝΒΑ, για Πρόεδρο των ΗΠΑ. Προφανώς δεν ήταν ο μόνος που έσπασε πλάκα με τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα San Antonio Express-News, στο εκλογικό κέντρο της κομητείας Μπέξαρ του Σαν Αντόνιο 5.226 άνθρωποι ψήφισαν... κάτι άλλο εκτός από τον Τραμπ και την Κλίντον. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Γκρεγκ Πόποβιτς, ο οποίος συγκέντρωσε μάλιστα 25 ψήφους, “κερδίζοντας” τον... Τιμ Ντάνκαν! Στα ψηφοδέλτια της συγκεκριμένης κομητείας βρέθηκαν πάντως ακόμα πιο απίθανα ονόματα.

Ο... Ιησούς Χριστός έλαβε 57 ψήφους (δύο λιγότερες από τον πρώην κυβερνήτη της Μασαχουσέτης Μιτ Ρόμνι), ενώ μεταξύ αυτών που ψηφίστηκαν στη συγκεκριμένη κομητεία ήταν ακόμα ο Νταρθ Βέιντερ, η Μπιγιονσέ, ο Tupac, ο Αβραάμ Λίνκολν και ο... Μίκι Μάους! Οι ψήφοι για χαρακτήρες καρτούν, φανταστικά πρόσωπα και πεθαμένους δεν καταμετρήθηκαν. Ο Γκρεγκ Πόποβιτς πάντως έλαβε κανονικά τις ψήφους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ