Προειδοποίηση στους Άγγλους φιλάθλους για... ψεύτικες Ρωσίδες νύφες

Προειδοποίηση στους Άγγλους φιλάθλους για... ψεύτικες Ρωσίδες νύφες

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας εξέδωσε ανακοίνωση και προειδοποίησε τους Άγγλους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί παραμονεύουν... ψεύτικες νύφες.

Το προσεχές καλοκαίρι η Αγγλία θα δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ελπίζοντας να πραγματοποιήσει μία επιτυχημένη πορεία, αντιστρόφως ανάλογη αυτής του Euro 2016, όπου υπέστη αποκλεισμό-σοκ απ' την Ισλανδία στη φάση των 16.

Παρά τις αποτυχίες στις τελευταίες -πολλές- διοργανώσεις, τα "λιοντάρια" θα έχουν γι' ακόμα μία φορά στο πλευρό τους ένα σημαντικό αριθμό οπαδών. Ωστόσο, η επίσκεψη στη Ρωσία, αν κρίνουμε απ' την ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας, κρύβει παγίδες για τους Άγγλους φιλάθλους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror", υπήρξε ξεκάθαρη προειδοποίηση προς τους οπαδούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε περίπτωση που χρησιμοποιούν ερωτικές υπηρεσίες, αφού μέσα στα πρακτορεία γνωριμιών έχουν παρεισφρήσει συμμορίες, οι οποίος κι εξαπατούν τους ανυποψίαστους πελάτες.

"Προσέξτε πολύ αν χρησιμοποιήσετε μία υπηρεσία ερωτικών γνωριμιών.

Ένας αριθμός Βρετανών υπηκόων έπεσε θύμα απάτης. Να είστε επιφυλακτικοί με την αποστολή χρημάτων μέσω μη μεταβιβάσιμων υπηρεσιών μεταφοράς. Πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει χρήματα, στέλνοντας τα προς άγνωστους παραλήπτες, δίχως πρώτα να ελέγξουν αν είναι φερέγγυοι", αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ.

Οι συμμορίες στέλνουν εκατομμύρια μηνύματα μέσω των ηλεκτρονικών ταχυδρομείων, προσφέροντας Ρωσίδες νύφες που ελπίζουν να παντρευτούν πολίτες του δυτικού κόσμου. Αν κάποιος απαντήσει στα μηνύματα, τότε οι δράστες τους καλούν να πληρώσουν αρχικά μικρά ποσά και στη συνέχεια μεγαλύτερα προκειμένου να γνωρίσουν από κοντές τις υποψήφιες... νύφες. Αν οι άνδρες αποφασίσουν πως θέλουν να τις παντρευτούν τελικά, τότε αρχίζουν υποτιθέμενες διαδικασίες έκδοσης ταξιδιωτικών εγγράφων.

Εκτός απ' την προσοχή που πρέπει να δείξουν οι Άγγλοι φίλαθλοι σε μία τέτοια περίπτωση, το Υπουργείου Εξωτερικών τους καλεί να αποκτήσουν και την κατάλληλη ασφάλεια υγείας για όσο διάστημα βρεθούν στη Ρωσία προκειμένου να μην βρεθούν προ εκπλήξεως.

Photo Credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24