ΣΤΗΛΕΣ

Ποδοσφαιριστής της Ραπίντ πετούσε μπουκάλια μπύρας σε τζαμί

Ποδοσφαιριστής της Ραπίντ πετούσε μπουκάλια μπύρας σε τζαμί

Ένας ποδοσφαιριστής της Ραπίντ Βιέννης πετούσε μπουκάλια μπύρας σε τζαμί στη Βοσνία κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών του και συνελήφθη από την αστυνομία (video).

Την απολογία του εξέφρασε ο Ντέγιαν Λιούμπιτσιτς, ο ποδοσφαιριστής της Ραπίντ Βιέννης, ο οποίος πιάστηκε επ' αυτοφόρω από τις κάμερες ασφαλείας να πετάει μπουκάλια μπύρας σε τζαμί στο Κίσελιακ της Βοσνίας.

Ο 20χρονος μέσος βρισκόταν στη χώρα μαζί με τον συμπαίκτη του από την περσινή σεζόν στη Βίντερ Νόιστατ, Ντάνιελ Σούνταρ, και όπως φαίνεται από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, κατέβηκαν από ένα αμάξι και άρχισαν να πετούν μπουκάλια μπύρας προς το τζαμί και στη συνέχεια τράπηκαν γρήγορα σε φυγή.

Σύμφωνα με την εγχώρια εφημερίδα "Faktor", η αστυνομία της κωμόπολης δέχθηκε κλήση για βανδαλισμούς στο τζαμί το επόμενο πρωί. Τόσο ο Λιούμπιτσιτς όσο και ο Σουντάρ συνελήφθησαν την επόμενη μέρα.

"Δεν ξέρω τι με έπιασε και μπορώ μόνο να απολογηθώ και να διαβεβαιώσω ότι είμαι πολύ μεταμελημένος για αυτό το λάθος. Έχω ζητήσει συγγνώμη ήδη αυτοπροσώπως και φυσικά όχι μόνο θα καλύψω την επιδιόρθωση των ζημιών, αλλά θα κάνω και δωρεά στην τοπική θρησκευτική κοινότητα", δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ραπίντ ο Λιούμπιτσιτς.

Ο διευθυντής του συλλόγου, Φρέντι Μπίκελ, υποσχέθηκε ότι ο παίκτης θα τιμωρηθεί για τις πράξεις του: "Τέτοια συμπεριφορά είναι απολύτως αδικαιολόγητη για έναν παίκτη της Ραπίντ, ο οποίος θα έπρεπε να αντιλαμβάνεται τον αντίκτυπό του ως πρότυπο. Θα μιλήσουμε προσωπικά με τον Ντέγιαν Λιούμπιτσιτς για το ζήτημα μετά από την επιστροφή του. Είναι ξεκάθαρο ότι θα υπάρξει τιμωρία από τον σύλλογο. Ο Λιούμπιτσιτς είναι ένας νεαρός που ειλικρινά έχει μετανιώσει γι' αυτό που έκανε. Δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα του σε καμία περίπτωση, αφού η συμπεριφορά του ήταν στο παρελθόν υποδειγματική εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Είμαι βέβαιος ότι στο μέλλον δεν θα προσελκύσει αρνητική προσοχή όπως σήμερα".

Ο Λιούμπιτσιτς έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα μόλις τη φετινή σεζόν, έχοντας αγωνιστεί ως δανεικός στη Βίνερ Νόιστατ της δεύτερης κατηγορίας πέρυσι. Φέτος έχει καταγράψει 14 συμμετοχές και δύο τέρματα, ενώ έχει και διεθνείς συμμετοχές με τις μικρές εθνικές της Αυστρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ