ΣΤΗΛΕΣ

Πήρε μεταγραφή στην ομάδα που έβριζε δημοσίως

Πήρε μεταγραφή στην ομάδα που έβριζε δημοσίως
© SNS GROUP

Ο Ράιαν Κρίστι αποκτήθηκε ως δανεικός από την Αμπερντίν, μία ομάδα την οποία έβριζε μέσω twitter πριν από μερικά χρόνια.

Μπούμερανγκ γύρισε το tweet του Ράιαν Κρίστι από το 2012, με το οποίο έβριζε την Αμπερντίν. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Σκοτσέζος ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να κλείσει τον λογαριασμό του, διότι πρέπει να φορέσει τη φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας!

Η μοίρα έπαιξε περίεργο παιχνίδι στον 21χρονο μέσο, ο οποίος την Τρίτη παρουσιάστηκε από τον σκοτσέζικο σύλλογο, στον οποίο θα αγωνιστεί ως δανεικός από τη Σέλτικ μέχρι το καλοκαίρι.

Προ τεσσάρων ετών, ο Κρίστι είχε γράψει ένα προσβλητικό μήνυμα στο twitter για τη νέα ομάδα του, στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε "μισώ την Αμπερντίν" και είχε και αντίστοιχα υβριστικά hashtags.

Πήρε μεταγραφή στην ομάδα που έβριζε δημοσίως

Όπως ήταν φυσικό, ο Κρίστι προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα με δηλώσεις του στις εφημερίδες: "Μοιάζει άσχημο, αλλά όταν έκανα το tweet, ήμουν πολύ μικρός. Δεν θυμάμαι καν γιατί το έκανα, για να είμαι ειλικρινής.

"Όσο μεγάλωνα στο Ινβερνές, υπήρχε αντιπαλότητα με την Αμπερντίν και πιθανόν να ήθελα να πειράξω τους φίλους μου που υποστήριζαν Αμπερντίν. Κοιτάζοντάς το τώρα, απολογούμαι σε όσους προσβλήθηκαν, αλλά ελπίζω κανείς να μην του δίνει μεγάλη σημασία πια. Ήμουν μόλις 17 και το twitter μου έχει κλείσει εδώ και καιρό".

"Είναι στο χέρι μου να κερδίσω τον κόσμο. Εάν κάποιος είναι ενοχλημένος μαζί μου, η πρόκληση είναι να τον κερδίσω πίσω με τις εμφανίσεις μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ