ΣΤΗΛΕΣ

Περιβαλλοντολογικό γκρουπ κατά της... Άρσεναλ!

Περιβαλλοντολογικό γκρουπ κατά της... Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ αποφάσισε πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να ναυλώσει ιδιωτικό τζετ για να ταξιδέψει στο Νόριτς όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, προκαλώντας αντιδράσεις. Διαβάστε το λόγο.

Η απόσταση μεταξύ Λονδίνου και Νόριτς είναι περίπου 100 μίλια και μπορεί να καλυφθεί με το τρένο μέσα σε μόλις δύο ώρες όμως η διοίκηση της Άρσεναλ δεν θέλει να ταλαιπωρηθούν καθόλου ο Αρσέν Βενγκέρ και οι ποδοσφαιριστές του (ενόψει μάλιστα του "τελικού" με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη στο φινάλε των ομίλων του Champions League) και για το λόγο αυτό αποφάσισε να απλοποιήσει τα πράγματα.

Ναύλωσε ιδιωτικό τζετ για να ταξιδέψουν οι παίκτες της Άρσεναλ, με την διάρκεια της πτήσης να είναι μόλις 14 λεπτά (!) και να φέρνει έντονη αντίδραση από μέλη περιβαλλοντολογικού γκρουπ που διαμαρτύρονται για την "αχρείαστη εκπομπή τοξικού καυσίμου που προκαλεί ζημιά στην ατμόσφαιρα".

"Έχοντας ζήσει στο Νόριτς και στο Finsbury Park, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι μία απόσταση που μπορείς να την κάνεις σε δύο ώρες με τρένο, χωρίς να ρυπαίνεις το περιβάλλον.

Περιβαλλοντολογικό γκρουπ κατά της... Άρσεναλ!

Αυτό είναι γελοίο. Είμαι πολλά χρόνια οπαδός της Άρσεναλ και έχω συνηθίσει να ντροπιάζομαι περιστασιακά από την ομάδα μου αλλά προτιμώ να περιμένω μέχρι την έναρξη του αγώνα πριν να ντροπιάσουν τους υποστηρικτές τους.

Μην πετάξετε στο Νόριτς, δεν το αξίζουν τα καναρίνια", δήλωσε η Έλα Γκίλμπερτ, εκπρόσωπος της περιβαλλοντολογικής ομάδας με την ονομασία "Plane Stupid".

Περιβαλλοντολογικό γκρουπ κατά της... Άρσεναλ!

Από την πλευρά τους πάντως οι παίκτες της Άρσεναλ δεν φάνηκε να... σκωτίζονται ιδιαίτερα όπως μπορεί κανείς να αντιληφθεί από τις φωτογραφίες που ανήρτησαν στα social media λίγο πριν την επιβίβασή τους στο αεροπλάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ