ΣΤΗΛΕΣ

"Πάρτι" των οπαδών της Γλάντμπαχ με "καλεσμένο" τον Χέκινγκ

"Πάρτι" των οπαδών της Γλάντμπαχ με "καλεσμένο" τον Χέκινγκ

Ο Ντίτερ Χέκινγκ πέρασε ένα εφιαλτικό απόγευμα στο ματς κόντρα στη Γκλάντμπαχ καθώς όχι μόνο είδε τη Βόλφσμπουργκ να χάνει με 2-0 αλλά αναγκάστηκε να κάτσει μαζί με τους... οπαδούς των γηπεδούχων στην εξέδρα (video).

Η εβδομαδά που πέρασε ήταν σίγουρα από αυτές που ο Ντίτερ Χέκινγκ θα θέλει να μην του ξανατύχουν. Μεσοβδόμαδα η Βόλφσμπουργκ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League , αν και προηγήθηκε στο "Old Trafford" ενώ το Σάββατο ακολούθησε νέα αποτυχία, αυτή τη φορά στο γερμανικό πρωτάθλημα και στην έδρα της Γκλάντμπαχ (0-2).

"Πάρτι" των οπαδών της Γλάντμπαχ με "καλεσμένο" τον Χέκινγκ

Μάλιστα στο ματς κόντρα στη Γκλάντμπαχ δεν έμεινε όλη την ώρα στον πάγκο του καθώς αποβλήθηκε από τον ρέφερι κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους και χρειάστηκε να παρακολουθήσει τη συνέχεια από τις εξέδρες. Όχι μόνος του φυσικά αλλά μαζί με τους φίλους της Γκλάντμπαχ οι οποίοι απόλαυσαν και με το παραπάνω το δεύτερο γκολ της ομάδας τους από τη στιγμή που είχαν guest φιλοξενούμενο τον προπονητή των "λύκων".

Δείτε το video με τον Ντίτερ Χέκινγκ... παρέα με τους οπαδούς της Γκλάντμπαχ:

Γκλάντμπαχ - Βόλφσμπουργκ 2-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ