ΣΤΗΛΕΣ

Παίκτης της Ανζέ συνελήφθη για δημόσιο αυνανισμό

Παίκτης της Ανζέ συνελήφθη για δημόσιο αυνανισμό

Ο διεθνής Αλγερινός εξτρέμ της Ανζέ, Φαρίντ Ελ Μελαλί συνελήφθη τη Δευτέρα επειδή αυνανιζόταν στην αυλή του συγκροτήματος διαμερισμάτων που μένει, κοιτάζοντας μια γυναίκα που ζει στο ισόγειο από το παράθυρο.

Μπλεξίματα για τον εξτρέμ της Ανζέ, Φαρίντ Ελ Μελαλί. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός συνελήφθη τη Δευτέρα να αυνανίζεται δημόσια και συγκεκριμένα στην αυλή του του συγκροτήματος διαμερισμάτων που μένει, κοιτάζοντας μια γυναίκα που ζει στο ισόγειο από το παράθυρο.

Η καταγγελία έγινε από τους γείτονες του 22χρονου ποδοσφαιριστή, που είδαν το σκηνικό και κάλεσαν άμεσα την αστυνομία. "Δεν ενόχλησε κάποιον και δεν ήταν επιθετικός απέναντι σε κανέναν", δήλωσε η δικηγόρος του Ελ Μελαλί, ο οποίος λίγες ώρες πριν από το περιστατικό είχε υπογράψει επέκταση της συνεργασίας του με την Ανζέ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ελ Μελαλί, μετά την κατάθεσή του, αφέθηκε ελεύθερος, αλλά θα οδηγηθεί σε δίκη το προσεχές διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, είχε γίνει καταγγελία για τον Αλγερινό εξτρέμ και τον Απρίλιο για παρόμοιο αδίκημα, αλλά χωρίς να προχωρήσει η διαδικασία.

Την εφετινή σεζόν, ο Ελ Μελαλί ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς, μετρώντας, παρ' όλα αυτά, πέντε γκολ σε 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ