ΣΤΗΛΕΣ

Παίκτης της Αμπερντίν έπεσε μεθυσμένος σε ποτάμι

Aberdeen's Gary Mackay-Steven is tackled by Siroki Brijeg's Dino Coric, right, during their Europa League Second Qualifying Round, First Leg soccer match at the Pittodrie Stadium, Aberdeen. Scotland, Thursday, July 13, 2017. (Ian Rutherford/PA via AP)
Aberdeen's Gary Mackay-Steven is tackled by Siroki Brijeg's Dino Coric, right, during their Europa League Second Qualifying Round, First Leg soccer match at the Pittodrie Stadium, Aberdeen. Scotland, Thursday, July 13, 2017. (Ian Rutherford/PA via AP) IAN RUTHERFORD/PA VIA AP

Ο εξτρέμ της Αμπερντίν, Γκάρι Μακέι Στίβενς, διασώθηκε από ειδικές μονάδες της πυροσβεστικής σε ποτάμι της Γλασκόβης, όπου βρέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο ποδοσφαιριστής της Αμπερντίν Γκάρι Μακέι Στίβενς εντοπίστηκε στον ποταμό Κέλβιν τα ξημερώματα της Κυριακής, σε κακή κατάσταση και με έντονα συμπτώματα υποθερμίας.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο "Βασίλισσα Ελισσάβετ" και σύμφωνα με την ομάδα του "αναρρώνει καλά" στο σπίτι του.

"Εκ μέρους του Γκάρι, ο σύλλογος ευχαριστεί τις δυνάμεις άμεσης βοήθειας που συμμετείχαν στην επιχείρηση. Ο σύλλογος δεν θα σχολιάσει περαιτέρω για το ζήτημα", αναφέρει ανακοίνωση των "Ντονς".

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στη γέφυρα Μπενάλντερ, στη δυτική όχθη της Γλασκόβης, περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα.

"Τέσσερις μονάδες βρέθηκαν στο σημείο και μία ειδική μονάδα διάσωσης στο νερό βοήθησε το θύμα να βγει από το ποτάμι. Δέχθηκε ιατρική βοήθεια από τους νοσοκόμους λόγω υποθερμίας. Οι πυροσβέστες εξακρίβωσαν ότι η περιοχή είναι ασφαλής πριν αποχωρήσουν", τόνισε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Σκοτίας.

Αν και δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για την αιτία του συμβάντος, όλα δείχνουν ότι ο πρώην εξτρέμ της Σέλτικ βρέθηκε στο ποτάμι σε κατάσταση μέθης, μετά από ένα έντονο ξενύχτι σε μαγαζιά της σκοτσέζικης μεγαλούπολης.

Photo credits: Ian Rutherford/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ