ΣΤΗΛΕΣ

Όταν ο Εμποκανί "σφήνωσε" σε rollercoaster

Όταν ο Εμποκανί "σφήνωσε" σε rollercoaster

Ο Ντιεμερσί Εμποκανί βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και το Sport24.gr θυμίζει μία άτυχη στιγμή του Κονγκολέζου επιθετικού την περίοδο που ήταν ποδοσφαιριστής της Σταντάρ Λιέγης. (VIDEO)

O Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντιεμερσί Εμποκανί, ο οποίος έχει διαγράψει μία αξιόλογη καριέρα στα γήπεδα του Βελγίου με τη φανέλα των Σταντάρ Λιέγης και Άντερλεχτ.

Ο Κονγκολέζος επιθετικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος τον γνωρίζει απ' το κοινό πέρασμά τους απ' την Άντερλεχτ τις σεζόν 2011/12 και 2012/13, όταν ο Αλβανός τεχνικός είχε ρόλο βοηθού στη βελγική ομάδα.

Με αφορμή την επικείμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής, το Sport24.gr θυμίζει μία... άτυχη στιγμή του 31χρονου στράικερ την περίοδο που ήταν ποδοσφαιριστής της Σταντάρ Λιέγης. Συγκεκριμένα, το 2008 ο Εμποκανί συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή του "RTC" μαζί με τον συμπαίκτη του, Στεβέν Ντεφούρ, όπου έπρεπε να κάνουν rollercoaster.

Όμως, ο Κονγκολέζος δεν πρόσεξε και την ώρα που κατέβαινε η ασφάλεια "σφήνωσε" το κεφάλι του ανάμεσα στον συμπαίκτη του και τη θέση του. Αρχικά, προσπάθησε να βγάλει μόνος του το κεφάλι του, όμως στη συνέχεια, όταν είδε πως ήταν ακατόρθωτο, ζήτησε τη βοήθεια του τηλεοπτικού συνεργείου.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ