ΣΤΗΛΕΣ

Όταν "κάηκε" ο Πέτριτς

Όταν "κάηκε" ο Πέτριτς

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είδε το ομοίωμα του να καίγεται στο Βελοντρόμ, μία εμπειρία που έχει βιώσει ο Μλάντεν Πέτριτς όταν αγωνιζόταν στην Ελβετία!

Στο κυριακάτικο Μαρσέιγ - Λυών 1-1, οι Μασσαλοί στις εξέδρες του Βελοντρόμ έκαψαν ένα ομοίωμα του Ματιέ Βαλμπουενά. Δεν μπόρεσαν να συγχωρήσουν τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, τον οποίο αποθέωναν για μία οχταετία, επειδή για την επιστροφή του στη Γαλλία επέλεξε τη Λυών αντί της Μαρσέιγ!

Εξυπακούεται πως ο Βαλμπουενά δεν είναι ο πρώτος που βιώνει μία τέτοια εμπειρία και η ελβετική ιστοσελίδα www.blick.ch θυμήθηκε ανάλογες περιπτώσεις! Ανάμεσα τους, συμπεριλαμβάνεται ο Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος "κάηκε" από τους οπαδούς της Βασιλεία.

Το καλοκαίρι του 2004, μετά από μία πενταετία στη Γκρασχόπερς, πήρε μεταγραφή στη μεγάλη αντίπαλο, Βασιλεία! Μόνο που οι φανατικοί οπαδοί δεν τον αποδέχθηκαν και σε ένα από τα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια, έκαψαν ένα ομοίωμα του Κροάτη επιθετικού στην εξέδρα τους!

Τι είχε συμβεί, όμως; Ένα χρόνο πριν τη μεταγραφή του, κατά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου από τη Γκρασχόπερς, ο Πέτριτς είχε βάλει φωτιά σε ένα κασκόλ της Βασιλείας! Κίνηση που λάτρεψαν οι οπαδοί της Γκρασχόπερς, όχι όμως και οι αντίστοιχοι της Βασιλείας!

Όταν "κάηκε" ο Πέτριτς

Χρειάστηκαν πολλά γκολ για να κατευνάσει τους φίλους της Βασιλείας μετά τη μεταγραφή του, αλλά ακόμα και τότε, δεν έγινε αποδεκτός από μεγάλη μερίδα τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ