ΣΤΗΛΕΣ

Οπαδός βρέθηκε στις κερκίδες με όπλο!

Οπαδός βρέθηκε στις κερκίδες με όπλο!

Ένας φίλαθλος της Ελαζίγκσπορ επισκέφτηκε το γήπεδο της Ντενιζλίσπορ για να δει την αγαπημένη ομάδα του, έχοντας κι ένα περίστροφο στο παντελόνι!

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Ντενιζλίσπορ με την Ελαζίγκσπορ, για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Τουρκίας, αφού φίλαθλος των φιλοξενουμένων βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου με όπλο στο παντελόνι!

Ο τηλεοπτικός φακός τραβούσε πλάνα από τις εξέδρες του "Ντενιζλί Ατατούρκ" κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Τουρκίας πριν από τη σέντρα, όταν εστίασε σε έναν μεσήλικα άντρα, ο οποίος είχε τα χέρια ψηλά κρατώντας ένα κασκόλ.

Από αυτήν την κίνηση, σηκώθηκε και το σακάκι του, με συνέπεια να αποκαλυφθεί το περίστροφο που είχε σφηνωμένο στην αριστερή πλευρά του παντελονιού του!

"Θα εξετάσω πολύ στενά το συμβάν. Ως ο σύλλογος που πρώτοι απομακρύναμε τη συρμάτινη περίφραξη από τις εξέδρες στην Τουρκία, αυτές οι εικόνες δεν μας ταιριάζουν", εξήγησε ο υπεύθυνος ασφαλείας της Ντενιζλίσπορ, Τανέρ Ατίλα.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ο άντρας που έφερε το όπλο ήταν αστυνομικός με πολιτικά, ωστόσο ο Ατίλα θεωρεί ότι δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην κερκίδα οπλισμένος. "Ορισμένοι λένε ότι αυτοί οι φίλαθλοι είναι αστυνομικοί, αλλά ό,τι κι αν συμβεί, από τη στιγμή που βρίσκεται σε τομέα με φιλάθλους ως πολίτης, δεν μπορεί να έχει στην κατοχή του όπλο. Δεν επιτρέπεται".

Οπαδός βρέθηκε στις κερκίδες με όπλο!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ