ΣΤΗΛΕΣ

Ομάδα απ' τη Βόρεια Κορέα κατέκτησε τουρνουά U14 με 43-0 γκολ

Ομάδα απ' τη Βόρεια Κορέα κατέκτησε τουρνουά U14 με 43-0 γκολ

Η Pyongyang απ' τη Βόρεια Κορέα κατέκτησε το γυναικείο τουρνουά "Norway Cup", στο οποίο συμμετείχαν παίκτριες ηλικίας 14 ετών, δίχως να δεχθεί γκολ, ενώ την ίδια ώρα σημείωσε συνολικά 43!

Το φετινό τουρνουά "Norway Cup" ήταν ξεχωριστό, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία συμμετείχε ομάδα απ' τη Βόρεια Κορέα. Μάλιστα, τα νεαρά κορίτσια, ηλικίας 14 ετών, της Pyongyang μετατράπηκαν στις απόλυτες πρωταγωνίστριες, αφού κατάφεραν να κατακτήσουν το τρόπαιο, επικρατώντας με 2-0 της Lambertseter IL στον μεγάλο τελικό.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως η βορειοκορεάτικη ομάδα κατάφερε να πανηγυρίσει τον τίτλο δίχως να δεχθεί κάποιο γκολ, ενώ την ίδια ώρα σημείωσε συνολικά 43! Πριν τον τελικό, η Pyongyang επικράτησε των αντιπάλων της, μεταξύ άλλων, με 8-0 και 5-0, δείχνοντας πως είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι... τέλους

"Είμαι πολύ χαρούμενη για τη νίκη. Είχαμε δουλέψει γι' αυτό όλη την προηγούμενη χρονιά και τώρα μπορούμε να επιστρέψουμε στους γονείς και στο σχολείο υπερήφανες για την κατάκτηση του τροπαίου", υποστήριξε η νεαρή αρχηγός της Pyongyang, Χονγκ Σονγκ Οκ.

Ύστερα απ' αυτή την εξέλιξη, ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι σίγουρο πως δεν θα χρειαστεί να πατήσει το... κουμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ