ΣΤΗΛΕΣ

Οι παπαράτσι "συνέλαβαν" τον Κράουτς!

Οι παπαράτσι "συνέλαβαν" τον Κράουτς!

Ρομαντικές στιγμές με την "καυτή" μνηστή του για τον διεθνή Άγγλο στο Cala di Volpe στην Ιταλία. Γιατί τον "κατηγορούν" οι Βρετανοί

Στη Σαρδηνία "πνίγει" τον καημό του ο Πίτερ Κράουτς για την απογοητευτική εμφάνιση της Αγγλίας στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εκεί βρέθηκαν και οι παπαράτσι που τον φωτογράφισαν σε ρομαντικές στιγμές με την μνηστή του Άμπεϊ Κλάνσι.

Φυσικά στην πατρίδα του δεν έχασαν την ευκαιρία να πουν τον πόνο τους μόλις έφτασαν τα κλικ από τις διακοπές του στην Ιταλία:

" Ο διεθνής στράικερ αγωνίστηκε μόλις 23 λεπτά χωρίς φυσικά να σκοράρει. Στην φωτογραφία που βλέπετε παίζει με μια μίνι μπάλα ποδοσφαίρου στις διακοπές του στη Σαρδηνία.

Μάλλον κατάλαβε και ο ίδιος ότι θέλει εξάσκηση
", γράφει η βρετανική ιστοσελίδα thisislondon.co.uκ

Οι Άγγλοι δεν μπορούν να χωνέψουν τον πρόωρο αποκλεισμό των Λιονταριών στη φάση των "16" του Μουντιάλ, γι' αυτό με κάθε ευκαιρία στάζουν φαρμάκι για τους παίκτες του Φάμπιο Καπέλο.

Αυτή τη φορά τη νύφη την πλήρωσε ο Κράουτς που "τόλμησε" στις διακοπές του να παίξει με ένα μπαλάκι δίπλα στην μνηστή του.

Βέβαια με την Άμπεϊ Κλάνσι στο πλάι του, ο επιθετικός της Τότεναμ δεν πρέπει να πολυσκοτίζεται για το τι γράφουν οι συμπατριώτες του.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ο Κράουτς απολαμβάνει στο Cala di Volpe της Σαρδηνίας τις στιγμές που ζει με την "καυτή" μνηστή του!

Tα οικογενειακά "βάρη" του Κράουτς...



...και η ανταμοιβή του!



Ανταμοιβή Νο2!



Ο Κράουτς με μπαλάκι που ενόχλησε τους Αγγλους...



...σκοράρει!!



Δείτε την σέξι φωτογράφηση της Άμπεϊ Κλάνσι για το περιοδικό FHM εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ