ΣΤΗΛΕΣ

Οι διάδοχοι του Πράνιτς

Οι διάδοχοι του Πράνιτς

Ο Πίβαριτς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ο Μίλιτς της Χάιντουκ Σπλιτ αποτελούν τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ερίζουν για τη θέση του αριστερού μπακ της Κροατίας, όταν ο Πράνιτς αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα.

Η "βασιλεία" του Ντανιέλ Πράνιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας της Εθνικής ομάδας της Κροατίας οδεύει στη δύση της, με απώτερο χρονικό ορίζοντα το καλοκαίρι του 2016 και το επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Παρότι συνηθίζεται οι διάδοχοι να αναζητούνται μετά την αποχώρηση, εντούτοις στην Κροατία έχει αρχίσει η συζήτηση για τους παίκτες που θα καλύψουν τη θέση του αριστερού μπακ.

Η ιστοσελίδα www.24sata.hr έχρισε τους δύο πιο πιθανούς, οι οποίοι αγωνίζονται στις κορυφαίες ομάδες της χώρας, τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τη Χάιντουκ Σπλιτ: τον Γιόσιπ Πίβαριτς και τον Χρβόγιε Μίλιτς.

Οι δύο παίκτες έχουν την ίδια ηλικία (26 ετών), με τον Πίβαριτς της Ντινάμο να χαρακτηρίζεται σκληρός και αποτελεσματικός αμυντικός και τον Μίλιτς της Χάιντουκ να διακρίνεται για το επιθετικό παιχνίδι και τις προωθήσεις του.

Ποιος από τους δύο θα κερδίσει; Άγνωστο! Προς το παρόν, ο Πράνιτς δεν αμφισβητείται και το καλοκαίρι θα... παραδώσει, αφού θα πάρει μέρος στην τελευταία μεγάλη διοργάνωση της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ