ΣΤΗΛΕΣ

Οι 5 χειρότερες θέσεις σε ποδοσφαιρικό γήπεδο

Οι 5 χειρότερες θέσεις σε ποδοσφαιρικό γήπεδο

Με αφορμή την ανάρτηση της θέσης που χρυσοπλήρωσε ένας οπαδός στον αγώνα μεταξύ της Τότεναμ και της Τσέλσι, δείτε τις χειρότερες που μπορεί να βρει κάποιος σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το να πληρώσεις ακριβά για να δεις έναν ποδοσφαιρικό αγώνα δεν σου εγγυάται μια καλή θέση. Αυτό έπαθε ένας οπαδός στον αγώνα της Τότεναμ με την Τσέλσι στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" καθώς πλήρωσε 75 ευρώ για να βλέπει το μισό γήπεδο.

Δείτε τη λίστα με τους πέντε άτυχους οπαδούς οι οποίοι πλήρωσαν, κάποιες φορές ακριβά, για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς βρήκαν μπροστά τους κάποιο...εμπόδιο.

1. Τότεναμ-Τσέλσι

Ήταν το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Αγγλία αλλά αυτός ο άτυχος οπαδός είδε μόνο ένα μικρό μέρος του γηπέδου πληρώνοντας "τα μαλλιά της κεφαλής του". Τυχερός από τη μια γιατί δεν έχασε και πολλά αλλά άτυχος γιατί πλήρωσε για να μην δει τίποτα.

2. Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα

Ο Γερμανός οπαδός βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου προκειμένου να παρακολουθήσει απο κοντά τη μάχη της Γιουβέντους με τη Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League αλλά υπολόγισε χωρίς την...κολόνα.

3. ΚΠΡ-Λέστερ

Την προηγούμενη σεζόν ένας οπαδός της Λέστερ ακολούθησε την ομάδα του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη ΚΠΡ αλλά ατύχησε καθώς η θέση του βρισκόταν ακριβώς πίσω από έναν έναν στύλο.

4. Λίβερπουλ-Άρσεναλ

Άλλο ένα παιχνίδι στην Αγγλία με θέση ή καλύτερα χωρίς θέση για τον άτυχο οπαδό της ομάδας που αγωνίζεται μακριά από το γήπεδό της. Στο πέταλο των φιλοξενούμενων στο "Άνφιλντ" ο άτυχος οπαδός πλήρωσε για μια θέση που δεν υπάρχει και φυσικά η ορατότητα είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

5. Μπλάκπουλ-Μπόλτον

Προφανώς οι ομάδες στην Αγγλία είναι αφιλόξενες ως προς τους εκτός έδρας οπαδούς καθώς στον αγώνα μεταξύ της Μπλάκπουλ και της Μπόλτον ο συγκεκριμένος οπαδός των "Wanderers" αγόρασε εισιτήριο για μια θέση η οποία ναι μεν υπάρχει αλλά δεν γίνεται να κάτσει άνθρωπος εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ