ΣΤΗΛΕΣ

Ο "Τζακ Σπάροου" Τζόνι Ντεπ στη φανέλα των "Πειρατών" του Περού!

Ο "Τζακ Σπάροου" Τζόνι Ντεπ στη φανέλα των "Πειρατών" του Περού!

Την εικόνα του Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του Τζακ Σπάροου από τους "Πειρατές της Καραϊβικής" χρησιμοποιεί στo σήμα και στη φανέλα της ομάδα από το Περού.

Την ομάδα "Molinos El Pirata" πιθανότατα δεν την γνωρίζετε. Οι "πειρατές" είναι μια ομάδα που εδρεύει στο Περού, ιδρύθηκε το 2015 και πριν από μερικές μέρες εξασφάλισε την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας, κατακτώντας το Copa Peru.

Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον δεν είναι οι επιδόσεις της ομάδας αλλά το logo της. Σε αυτό πρωταγωνιστής είναι ο "Τζακ Σπάροου" από τους "Πειρατές της Καραϊβικής", κατά κόσμον Τζόνι Ντεπ. Η "Molinos El Pirata" χρησιμοποίησε τον Τζακ Σπάροου και στη φανέλα της, ωστόσο απέσυρε - προσωρινά - τη φωτογραφία του υπό τον φόβο να μπει σε... νομικούς μπελάδες εξαιτίας των δικαιωμάτων της εικόνας.

Ο προβιβασμός της στην πρώτη κατηγορία ήταν μια καλή αφορμή για να επαναφέρει η ομάδα τη φωτογραφία του διάσημου πειρατή, αφού όμως πρώτα πάρει και το σχετικό "Ο.Κ." από την Walt Disney.

"Η Disney μας ζήτησε να καθορίσουμε την εικόνα που θέλουμε και τις διαστάσεις της. Μόλις τους στείλουμε τις πληροφορίες, θα χρειαστούν ενάμιση μήνα για να τις αξιολογήσυν και αν πουν το "ναι", θα ξεκινήσουμε να συζητάμε τους όρους (σ.σ της συνεργασίας). Δεν είμαστε σε θέση να συνεισφέρουμε οικονομικά. Αν όμως χρησιμοποιήσουμε την εικόνα του Τζακ Σπάροου, θα δώσουμε στην Disney δωρεάν δημοσιότητα", δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ