ΣΤΗΛΕΣ

Ο θεατής έγινε τέταρτος διαιτητής!

Ο θεατής έγινε τέταρτος διαιτητής!

Ο θεατής (!) Μάικ Χάρντλι αναγορεύτηκε στον τέταρτο διαιτητή του παιχνιδιού Νιούπορτ Κάουντι - Πόρτσμουθ, μετά τον τραυματισμό του ρέφερι!

Ένας φίλαθλος ήταν αυτός ο οποίος συγκέντρωσε τη δημοσιότητα στο παιχνίδι Νιούπορτ Κάουντι - Πόρτσμουθ, το οποίο έληξε με νικητή τη φιλοξενούμενη ομάδα με 0-1. Ο Μάικ Χάρντλι ξεκίνησε για το Ρόντνεϊ Παρέιντ, προκειμένου να παρακολουθήσει την ομάδα της πόλης του εναντίον της Πόρτσμουθ, όμως κατέληξε εντός αγωνιστικού χώρου, εκτελώντας χρέη τέταρτου διαιτητή!

Τι συνέβη όμως και ένας θεατής, βρέθηκε από την εξέδρα στο χορτάρι, φορώντας τη φανέλα των διαιτητών;

Ο πρώτος διαιτητής, Τζέιμς Άντκοκ, τραυματίστηκε και ο ορισθείς ως τέταρτος, Γουέιν Μπαράτ, τον αντικατέστησε. Όμως, χρειαζόταν ένας, ο οποίος θα αναλάμβανε τα καθήκοντα του τέταρτου!

Από τα μεγάφωνα του γηπέδου, εκφωνήθηκε ανακοίνωση-κάλεσμα προς τους θεατές, ώστε εάν κάποιος πληρούσε τα κριτήρια που ορίζει ο κανονισμός, να παρουσιαστεί για να βοηθήσει. Ο Μάικ Χάρντλι (στη φώτο με σηκωμένη την πινακίδα) κάλυπτε τις προδιαγραφές και παρουσιάστηκε, περνώντας το δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο ως τέταρτος διαιτητής!

Ανταποκρίθηκε με επαγγελματικό τρόπο στα καθήκοντα του, δεχόμενος και τα εύσημα των υπευθύνων των δύο ομάδων, αν και τον βοήθησε και η ροή του παιχνιδιού, αν και ο ίδιος είναι οπαδός της Πόρτσμουθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ