ΣΤΗΛΕΣ

Ο Νταβίντ Λουίζ και ο "άσχημος" Εντέν Αζάρ

Chelsea's Eden Hazard, left, and teammate David Luiz celebrate after scoring during the English Premier League soccer match between Chelsea and Bournemouth at Stamford Bridge stadium in London, Monday, Dec. 26, 2016.(AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's Eden Hazard, left, and teammate David Luiz celebrate after scoring during the English Premier League soccer match between Chelsea and Bournemouth at Stamford Bridge stadium in London, Monday, Dec. 26, 2016.(AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Νταβίντ Λουίζ αποθέωσε τον Εντέν Αζάρ σε δηλώσεις του, χωρίς ωστόσο να ξεχάσει να αναφέρει ένα βασικό... ελάττωμα που βλέπει στον Βέλγο.

Οι εξαιρετικές φετινές επιδόσεις του Εντέν Αζάρ δεν ικανοποιούν μόνο τον περίγυρο της Τσέλσι, αλλά και τους συμπαίκτες του στην ομάδα του Λονδίνου. Ένας εξ αυτών είναι ο Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος με το πέρας της αναμέτρησης της Τετάρτης (5/4) ανάμεσα στην ομάδα του και τη Μάντσεστερ Σίτι, εξέφρασε τη χαρά του για τον Βέλγο. Και, όπως υποστήριξε, ο ίδιος ο Βραζιλιάνος έχει έναν... ξεχωριστό λόγο για να χαίρεται για τον συμπαίκτη του.

"Είναι φανταστικός παίκτης. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον, επειδή είχε κακή σεζόν πέρυσι και φέτος έχει επανέλθει σε καλό επίπεδο. Όλοι μπορούν να δουν ότι είναι διαφορετικός παίκτης. Επίσης είναι και άσχημος...", είπε ο 29χρονος αμυντικός, πικάροντας έτσι τον συμπαίκτη του.

"Θύμα" του Νταβίντ Λουίζ υπήρξε τον περασμένο Φεβρουάριο και ο εργαζόμενος του καναλιού της Τσέλσι, με τον Βραζιλιάνο να ορμά πάνω του και να προκαλεί ένα ξεκαρδιστικό σκηνικό. Αν μη τι άλλο, ο πρώην αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν εξελιχθεί στο πειραχτήρι των λονδρέζικων αποδυτηρίων.

AP Photo/Frank Augstein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ