ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μπίτολο έκανε δέκα ράμματα στο πέος από χτύπημα συμπαίκτη του

Ο Μπίτολο έκανε δέκα ράμματα στο πέος από χτύπημα συμπαίκτη του

Όσκαρ ατυχίας διεκδικεί ο πρώην αμυντικό του Ατρομήτου, Μαριάνο Μπίτολο, ο οποίος τραυματίστηκε στο πέος από σκαριά συμπαίκτη του στην Αλμπαθέτε και χρειάστηκε να κάνει δέκα ράμματα! (video)

Τις... ευτυχισμένες ημέρες του Ατρομήτου θα αναπολεί ο Μαριάνο Μπίτολο. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ που πέρασε από το Περιστέρι για 1,5 χρόνο (2015-2017) τραυματίστηκε στο... πέος σε αγώνα της Αλμπαθέτε με την Ουέσκα και μάλιστα από συμπαίκτη του.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής περίμενε στην περιοχή για να πιάσει μια κεφαλιά, όταν ο Ρόμαν Ζοζούλια αποδείχθηκε πιο αποφασιστικός και πήδηξε για να πιάσει την μπάλα, ωστόσο όπως ήταν στον αέρα, πάτησε στο πέος του Μπίτολο.

Ο Αργεντινός έπεσε στο έδαφος και κάλεσε τους γιατρούς της ομάδας του για τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, βγήκε μόνος του από τον αγωνιστικό χώρο και...τσέκαρε μέσα από το σορτσάκι του να δει εάν όλα ήταν εντάξει.

"Είμαι εντάξει, δεν ήταν τίποτα. Έμοιαζε πιο άσχημο από ό,τι ήταν. Είναι ενοχλητικό, αλλά δεν ανησυχώ για κάτι", δήλωσε ο Μπίτολο την Τρίτη σε συνέντευξη Τύπου, έχοντας κάνει δέκα ράμματα στο πέος για να κλείσουν οι πληγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ