ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μαραντόνα των χοντρών!

Ο Μαραντόνα των χοντρών!

Η ιστορία του Αντριου Κάσιντι που από μια μικρή κωμόπολη της Ουαλίας θα βρεθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Freestyle Ποδοσφαίρου χάρη σε μια κρυφή καταγραφή των ικανοτήτων του από χρήστη στο facebook! Δείτε το απίστευτο video.

Ένας περαστικός στην Ουαλία παρατήρησε πριν λίγες ημέρες έναν χοντρούλη τύπο να κάνει μαγικά πράγματα στο δρόμο με μια μπάλα.

Τον κατέγραψε κρυφά στο κινητό του, τον ανέβασε στο facebook και ακολούθησε... χαμός! Πάνω από 25.400 shares και περίπου 1.000.000 views στο youtube.

H φήμη του ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο με εξωφρενικά γρήγορο ρυθμό και η Dailymail τον βρήκε και παρουσίασε την ιστορία του.

Ονομάζεται Αντριου Κάσιντι και είναι 50 ετών. Κατάγεται από μια μικρή κωμόπολη στην Ουαλία, 13.000 κατοίκων, το Μίλφορντ Χάβεν.

"Είναι τρελό που τόσοι άνθρωποι είδαν τις ικανότητές μου", δηλώνει ο Κάσιντι που εξηγεί ότι ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο το 2002 όταν και έχασε τη δουλειά του σαν ψαράς.

Στην ερώτηση για το πώς τα καταφέρνει παρά τα παραπανίσια του κιλά, απαντά ότι "όλα είναι θέμα πρακτικής. Εξασκούμαι περίπου 2 ώρες την ημέρα σε αυτό το πάρκινγκ".

Το βίντεο των 45" έφτασε και στους ανθρώπους που διοργανώνουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Freestyle Ποδοσφαίρου. Αποτέλεσμα; Τον κάλεσαν να ταξιδέψει στο Ντουμπάι τον επόμενο μήνα όπου και θα διεξαχθεί!

Θα ταξιδέψει πρώτη θέση με όλα τα έξοδα πληρωμένα και θα παίρνει και 200 λίρες την ημέρα για το διάστημα που θα βρίσκεται εκεί. Εκπρόσωπος της διοργάνωσης δηλώνει:

"Είναι κάτι το εθιστικό. Δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια από πάνω του".

Δείτε το video και θα καταλάβετε το γιατί:

Πηγή: facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ