ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μαραντόνα... τρελάθηκε στην πρόκριση της ομάδας του

Ο Μαραντόνα... τρελάθηκε στην πρόκριση της ομάδας του

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα... έχασε τα λογικά του όταν η ομάδα στην οποία είναι προπονητής σκόραρε στις καθυστερήσεις της παράτασης και πήρε πρόκριση. Ο έξαλλος πανηγυρισμός και η επική συνέντευξη (video).

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ποτέ δεν διεκδικούσε τον τίτλο του πιο ψύχραιμου ανθρώπου στον πλανήτη και το απέδειξε για ακόμα μία φορά, όταν είδε την ομάδα του, Αλ Φουτζάιρα, να σκοράρει στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης, σε αγώνα για τη φάση των 16 του Κυπέλλου του Προέδρου απέναντι στην Χατά, ομάδα κατά μία κατηγορία ανώτερη στο πρωτάθλημα των ΗΑΕ.

Ο 57χρονος Αργεντινός είναι προπονητής της Αλ Φουτζάιρα εδώ και μερικούς μήνες, χωρίς να οδηγεί σε διακρίσεις την ομάδα του. Μέχρι τη Δευτέρα, όταν κατάφερε να αποκλείσει τη Χατά, επιτυχία που πανηγύρισε με αυτόν τον τρόπο:

Ο "πίμπε ντ' όρο" δεν κράτησε την ψυχραιμία του ούτε αργότερα, όταν παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη μετά από το παιχνίδι. Αφού μίλησε για τον αγώνα και χαιρέτησε τον δημοσιογράφο που του έπαιρνε δηλώσεις, στράφηκε προς την κάμερα με παρανοϊκό βλέμμα που θύμιζε... ΗΠΑ 1994 και τον αγώνα της εθνικής Αργεντινής με αντίπαλο την Ελλάδα.

"Φουτζάιρα, σε αγαπάω Φουτζάιρα, σε αγαπάω. Ακόμα κι αν μερικοί δεν με θέλετε, θα μείνω στη Φουτζάιρα", ούρλιαζε ο Μαραντόνα στην κάμερα, επιβεβαιώνοντας ότι θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ