ΣΤΗΛΕΣ

Ο Καντέ ντρέπεται να συμμετάσχει στο καψώνι του Λεκόμτ (VIDEO)

Ο Καντέ ντρέπεται να συμμετάσχει στο καψώνι του Λεκόμτ (VIDEO)
AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Ο Ενγκολό Καντέ... ντράπηκε να συμμετάσχει στο καψώνι των Γάλλων διεθνών στον νέο συμπαίκτη τους, Μπενζαμέν Λεκόμτ, και απλά τους κοιτούσε (VIDEO).

Ο Ενγκολό Καντέ αποτελεί έναν από τους πιο αθόρυβους εργάτες του ποδοσφαίρου και ένας από τους κορυφαίους μέσους του κόσμου. Αγωνίζεται στην Τσέλσι, είναι πρωταθλητής κόσμου κι όμως παραμένει ταπεινός.

Παρότι έπαιξε με γαστρεντερίτιδα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αντικαταστάθηκε, δικαιούται μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας. Ακόμα κι έτσι, ντρεπόταν να ζητήσει το τρόπαιο για φωτογραφία. Μάλιστα, είναι τόσο αγαπητός, που έγινε σύνθημα στα χείλη των συμπαικτών του.

Ο χαμηλών τόνων χαρακτήρας του παραμένει αναλλοίωτος ακόμα και μετά από αυτήν την τεράστια επιτυχία. Τρανό παράδειγμα η στάση το στην... τελετή μύησης ενός νέου συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας, του τερματοφύλακα Μπενζαμέν Λεκόμτ. Οι υπόλοιποι διεθνείς ανάγκασαν τον τερματοφύλακα της Μονπελιέ να ανέβει στην καρέκλα και να αρχίσει να τραγουδάει, στο δείπνο της ομάδας κατά την συγκέντρωση για τους αγώνες του Nations League.

Όλοι οι Γάλλοι άρχισαν να ζητοκραυγάζουν και να χτυπούν με τα χέρια τους το τραπέζι, ο Καντέ, παρότι στεκόταν δίπλα στον Λεκόμτ, καθόταν ασάλευτος στην καρέκλα του και κοιτούσε χαμογελαστός το καψώνι.

Photo credits: AP Photo/Ricardo Mazalan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ