ΣΤΗΛΕΣ

Ο Ιμπραχίμοβιτς πήρε την μπάλα σπίτι του!

Ο Ιμπραχίμοβιτς πήρε την μπάλα σπίτι του!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έκλεψε την παράσταση μετά τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου από την Παρί Σεν Ζερμέν καθώς πήρε μαζί του την συλλεκτική μπάλα του αγώνα με την Τρουά (φωτογραφία).

Ο αγώνας κόντρα στην Τρουά το απόγευμα της Κυριακής ήταν ξεχωριστός για την Παρί Σεν Ζερμέν, με την ομάδα του Λοράν Μπλαν να συνθλίβει την αντίπαλό της με το εξωπραγματικό 9-0 (η μεγαλύτερη νίκη της στο γαλλικό πρωτάθλημα) και να πανηγυρίζει τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο πρωταθλήτριας οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε της Ligue 1, έχοντας αβαντάζ 25 πόντων έναντι της δεύτερης Μονακό.

Ιμπραχίμοβιτς: "Θα μείνω στην Παρί, εάν αλλάξουν τον πύργο του Άιφελ"

Εκτός από τους Παριζιάνους, το ματς αυτό ήταν ιδιαίτερο και για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αφού πέτυχε 4 γκολ (!) και έφτασε τα 27 στο πρωτάθλημα (δεύτερος σκόρερ ο Καβάνι με 13 γκολ λιγότερα), με τον Σουηδό σούπερ σταρ να μην χάνει την ευκαιρία να κρατήσει τη μπάλα του αγώνα.

Ο Ιμπραχίμοβιτς πήρε την μπάλα σπίτι του!

Ο "Ίμπρα" ανέβασε μάλιστα φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου βρίσκεται μέσα στο πούλμαν της γαλλικής ομάδας και έχει δέσει στη διπλανή θέση τη μπάλα του αγώνα, πάνω στην οποία έχει βάλει την υπογραφή του και έχει γράψει "Τρουά vs Παρί".

"Δέστε τις ζώνες σας", ήταν το... άπαιχτο σχόλιο του "Ίμπρα", ο οποίος μετράει 102 γκολ σε 115 ματς στη Ligue 1 με τη φανέλα της Παρί, καθώς επίσης και 13 τίτλους πρωταθλητή την τελευταία 15ετία (δύο φορές έχει πάρει την 2η θέση με τις ομάδες του)!

Ο Ιμπραχίμοβιτς πήρε την μπάλα σπίτι του!

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Corriere dello Sport για το εκπληκτικό επίτευγμα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τα 13 πρωταθλήματα στην καριέρα του τα τελευταία 15 χρόνια

Η ανάρτηση του σούπερ σταρ της Παρί στον λογαριασμό του στο Facebook:

Fasten seatbelts

Posted by Zlatan Ibrahimovic on Sunday, March 13, 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ