ΣΤΗΛΕΣ

Ο Γκουαρδιόλα κοροϊδεύει τον Νέβιλ

Ο Γκουαρδιόλα κοροϊδεύει τον Νέβιλ

Ο Γκάρι Νέβιλ είχε ασκήσει δριμεία κριτική στον Πεπ Γκουαρδιόλα για τον πάγκο του στο προηγούμενο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι κι ο Καταλανός απάντησε με... τρολάρισμα μία εβδομάδα μετά (video).

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα φρόντισε να απαντήσει στον Γκάρι Νέβιλ για τη σκληρή κριτική του παλαίμαχου αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την τηλεοπτική πλατφόρμα του "Sky Sports". Ο Άγγλος είχε επιτεθεί στον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι επειδή στον αγώνα κόντρα στην Μπέρνλι είχε μόλις έξι παίκτες στον πάγκο και δεν είχε προωθήσει κάποιον από τη δεύτερη ομάδα για να συμπληρώσει 18άδα.

Ο Νέβιλ είχε χαρακτηρίσει την απόφαση "τελείως γελοία" και πρόσθεσε: "Πραγματικά ήλπιζα να μην έδινε την απάντηση που έδωσε. Νομίζω ότι είναι γελοίο, τελείως γελοίο. Εάν είσαι προπονητής ακαδημιών ή δεύτερης ομάδας στη Μάντσεστερ Σίτι, πρέπει να θεωρείς ότι 'είμαι χάσιμο χρόνου'. Ας ξεχάσουμε για λίγο το πόσα χρήματα δαπάνησαν, έξι παίκτες στον πάγκο είναι σαν μια διαμαρτυρία. Δεν είμαι βέβαιος γιατί στηρίζει αυτήν την επιλογή".

Ο Γκουαρδιόλα είχε εξηγήσει τότε ότι οι παίκτες της δεύτερης ομάδας είχαν αγωνιστεί μία ημέρα νωρίτερα και δεν είχαν κάνει ούτε μία προπόνηση με την πρώτη ομάδα κι έτσι δεν μπορούσε να πάρει κανέναν στην αποστολή, για να αναπληρώσει τα κενά από το πλήθος τραυματισμών και τιμωριών.

Την Παρασκευή, στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Λέστερ, ο 47χρονος προπονητής επανήλθε στην κόντρα του με τον Νέβιλ, ρίχνοντας λάδι στη "φωτιά". Σε ερώτηση για τους παίκτες που έχει στον πάγκο, άρχισε να ζητάει από τον δημοσιογράφο να του αναφέρει ονόματα κι εκείνος να κουνάει το κεφάλι του, καταφατικά ή αρνητικά.

Στο τέλος, διαβεβαίωσε ότι θα έχει επτά παίκτες στον πάγκο και όχι έξι, "καθησυχάζοντας" με αυτόν τον τρόπο τον Νέβιλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ