ΣΤΗΛΕΣ

Ο Γκόρντον θα ήταν Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο

Ο Γκόρντον θα ήταν Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο

Ένα από τα άλματα του Άαρον Γκόρντον μετρήθηκε στα 2.31μ. επίδοση που θα του έδινε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του ύψος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. (VIDEO)

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με την περίπτωση του Άαρον Γκόρντον. Ο φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ έκανε πράγματα και θαύματα στον τελικό του διαγωνισμού των καρφωμάτων και με τη βοήθεια της τεχνολογίας οι αριθμοί του προκαλούν ζάλη.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω το ESPN μέτρησε τις επιδόσεις του οι οποίες είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Αρχικά, να αναφέρουμε ότι ο Γκόρντον θα μπορούσε τώρα να είναι Ολυμπιονίκης εάν προτιμούσε το άλμα εις ύψος αντί το μπάσκετ.

Ο Ντέρεκ Ντρούιν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με άλμα στα 2.29. Ο Γκόρντον, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας του στο διαγωνισμό καρφωμάτων, έκανε άλμα στα 2.31μ.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό... Μπορεί Ζακ ΛαΒίν να έκανε καρφώματα ανάλογα με εκείνα του Μάικλ Τζόρνταν καρφώνοντας από τη γραμμή των βολών, ωστόσο ο Άαρον Γκόρντον ήταν αυτός που παρέμεινε περισσότερη ώρα στον αέρα. Ο "MJ" είχε παραμείνει στον αέρα για 92 εκατοστά του δευτερολέπτου, ο Ζακ ΛαΒίν για 89 εκατοστά του δευτερολέπτου, ενώ ο άσος των Μάτζικ για 97!

Δείτε την εκπομπή του ESPN

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ