ΣΤΗΛΕΣ

Ο Γκατούζο έμαθε ότι αναλαμβάνει τη Μίλαν στη... φυλακή

Ο Γκατούζο έμαθε ότι αναλαμβάνει τη Μίλαν στη... φυλακή
EUROKINISSI

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο Τζενάρο Γκατούζο να μην μπορεί να πάει αμέσως στο Μιλανέλο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μίλαν, αφού όταν ενημερώθηκε, βρισκόταν στη... φυλακή.

Ο Τζενάρο Γκατούζο γνώριζε εδώ και καιρό ότι βρίσκεται σε... αναμονή για να αναλάβει τη Μίλαν από τον Βιντσέντζο Μοντέλα, αφού παρά τις ευκαιρίες που πήρε ο 43χρονος προπονητής, το εις βάρος του κλίμα δεν αντιστρεφόταν.

Μόνο που δεν περίμενε ότι αυτή η εξέλιξη θα γινόταν πράξη το πρωί της Δευτέρας και γι' αυτό η απόλυση του Μοντέλα τον βρήκε σε ένα πραγματικά απίθανο μέρος.

Ο 39χρονος πρώην μέσος των "ροσονέρι" και πρώην προπονητής του ΟΦΗ βρισκόταν στις φυλακές Σαν Βιτόρε, όταν δέχθηκε την κλήση που τον ενημέρωνε ότι αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία.

Στις φυλακές, συναντήθηκε με κρατουμένους που είχαν σχηματίσει μία ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία συμμετείχε σε πρωτάθλημα που διοργανώνει το "Centro Sportivo Italiano", μία ΜΚΟ με έδρα τη Ρώμη.

Μάλιστα, τα νέα μεταφέρθηκαν σε όλους τους παρευρισκομένους στον χώρο, οι οποίοι έδιναν συγχαρητήρια στον Γκατούζο για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ