ΣΤΗΛΕΣ

Ο Φιρμίνο "χάρισε" 51.000 ευρώ στο γκολ του Μανέ!

Ο Φιρμίνο "χάρισε" 51.000 ευρώ στο γκολ του Μανέ!

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο είχε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ στην αναμέτρηση μεταξύ της Στόουκ και της Λίβερπουλ, αλλά προτίμησε το γκολ να χρεωθεί στον Σαντιό Μανέ, με συνέπεια να χάσει 51.000 ευρώ. (VIDEO)

Η Λίβερπουλ επικράτησε 3-0 της Στόουκ Σίτι, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος σημείωσε τα δύο απ' τα τρία γκολ της ομάδας του. Τον δρόμο προς τη νίκη για τους "κόκκινους" άνοιξε ο Σαντιό Μανέ, ύστερα από όμορφη προσωπική ενέργεια. Ωστόσο, το συγκεκριμένο γκολ κρύβει αρκετό... παρασκήνιο.

Κι αυτό γιατί θα μπορούσε να είναι άλλος ο σκόρερ, αν ο Ρομπέρτο Φιρμίνο δεν έδειχνε αλτρουισμό κι έβρισκε την μπάλα στην πορεία της προς τα δίχτυα. Μ' αυτή την απόφαση, ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχασε... 51.000 ευρώ, αφού σύμφωνα με το "Football Leaks" στο συμβόλαιο του έχει συμπεριληφθεί bonus, το οποίο του αποφέρει το παραπάνω ποσό για κάθε ένα non penalty goal απ' το έκτο μέχρι το δέκατο που θα πετύχει τη φετινή σεζόν.

Απ' το ενδέκατο non penalty goal και πάνω, ο Φιρμίνο θα βλέπει τον προσωπικό λογαριασμό του να αυξάνεται κατά 74.000 ευρώ.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ