ΣΤΗΛΕΣ

Ο Φαλκάο μεταμφιέστηκε σε άστεγο και "χάζεψε" παιδιά που έπαιζαν μπάλα

Ο Φαλκάο μεταμφιέστηκε σε άστεγο και "χάζεψε" παιδιά που έπαιζαν μπάλα

Ο σπουδαίος Φαλκάο μεταμφιέστηκε σε άστεγο στο πλαίσιο ενός κοινωνικού προγράμματος και ξεγέλασε με τα κόλπα του παιδιά, συμμετέχοντας σε αγώνα ποδοσφαίρου.

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες ποδοσφαίρου σάλας στην ιστορία, ο Φαλκάο, μεταμφιέστηκε σε άστεγο και πρόσφερε δωρεάν μαθήματα ποδοσφαίρου και όχι μόνο σε ένα γήπεδο στη Βραζιλία όπου έπαιζαν μπάλα παιδιά.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για την εξάλειψη του αποκλεισμού από το άθλημα, ο 38χρονος Βραζιλιάνος μεταμφιέστηκε σε άστεγο, φορώντας περούκα, ψεύτικα μούσια και με κατάλληλο μακιγιάζ, και επιχείρησε να συμμετάσχει και αυτός στον αγώνα.

Όταν ο προπονητής της μιας ομάδας του έδωσε την ευκαιρία, κάνοντας αλλαγή έναν παίκτη, ο Φαλκάο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και εξέπληξε όλους όσους έβλεπαν έναν άστεγο με απίθανη τεχνική κατάρτισή του και ρεπερτόριο από ντρίμπλες.

Μετά από λίγο έγινε και η αποκάλυψη, με τα παιδιά να παίρνουν ένα καλό μάθημα για το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρονται στους συνανθρώπους τους.

Ιδού τι μπορεί να κάνει ο Φαλκάο

Υπενθυμίζεται ότι προ ετών, το ίδιο έπραξε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος είχε μεταμφιεστεί σε ζητιάνο στους δρόμους της Μαδρίτης, όπου έκανε κόλπα με μπάλα για μερικά κέρματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ