ΣΤΗΛΕΣ

Μπέιλ και Μόντριτς μαθαίνουν ότι δεν θα σηκώσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή

Μπέιλ και Μόντριτς μαθαίνουν ότι δεν θα σηκώσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή

Λούκα Μόντριτς και Γκάρεθ Μπέιλ έμαθαν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της κατάκτησης του πρωταθλήματος στη Μάλαγα ότι δεν πρόκειται να σηκώσουν το τρόπαιο. Εκνευρισμένος ο Κριστιάνο Ρονάλντο για ακόμα μία φορά (video).

Η Ισπανία φημίζεται για την ανοργανωσιά της, τουλάχιστον όσον αφορά στο ποδόσφαιρο, και το αποδεικνύει ακόμα και μετά από το τέλος του πρωταθλήματος. Τρανό παράδειγμα, όσα συνέβησαν μετά από τη λήξη της αναμέτρησης της Μάλαγα με τη Ρεάλ στην πόλη της Ανδαλουσίας, όπου οι "μερένγκες" στέφθηκαν πρωταθλητές της χώρας.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών τους στο "Ροσαλέδα" για την κατάκτηση του τίτλου, δύο... πρωτάρηδες σε τέτοιες διακρίσεις, ο Γκάρεθ Μπέιλ και ο Λούκα Μόντριτς, ανυπομονούσαν να αγγίξουν για πρώτη φορά το βαρύτιμο τρόπαιο. Οι πανηγυρισμοί συνεχίζονταν, ωστόσο δεν έβλεπαν να υπάρχει κινητικότητα στον αγωνιστικό χώρο, να στήνονται σκηνές και να κατεβαίνουν επίσημοι για την τελετή απονομής.

Κάποια στιγμή, ο Κροάτης μέσος ζήτησε εξηγήσεις από έναν άνθρωπο της Ρεάλ, δείχνοντας με τα χέρια του μία άρση ενός εικονικού τροπαίου. Δίπλα του ο Ουαλός εξτρέμ, έχοντας αντιληφθεί την απάντηση του ανθρώπου της Ρεάλ, αναρωτιόταν "πώς όχι;" "Δεν υπάρχει τρόπαιο;", υπερθεμάτισε ο Μόντριτς. "Όχι", ήταν η σαφής απάντηση του παράγοντα.

Η απορία και των δύο ήταν έκδηλη γι' αυτό που άκουγαν . "Γιατί;" ρώτησε ο Μόντριτς. "Η λίγκα θα το απονείμει όταν αρχίσει η επόμενη σεζόν. Τώρα πανηγυρίζουμε, πάμε μέσα κι αυτό ήταν", συνέχισε ο άνθρωπος της Ρεάλ, καταστρέφοντας τα όνειρα των δύο πρώην συμπαικτών στην Τότεναμ, που ήθελαν να πανηγυρίσουν το σπουδαίο επίτευγμά τους, κρατώντας το κύπελλο του πρωταθλητή. "Ναι ναι, δεν υπάρχει τρόπαιο, δεν υπάρχει τρόπαιο", επαναλάμβανε ο Ισπανός παράγοντας.

Οι δυο τους έτρεξαν προς το μέρος των υπολοίπων παικτών που πανηγύριζαν, ωστόσο ο Μπέιλ δεν το άφησε να περάσει ασχολίαστο. Πλησίασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον ρώτησε "δεν υπάρχει τρόπαιο;"

Ο Πορτογάλος είχε ήδη μία τέτοια εμπειρία από το πρωτάθλημα του 2013 και επιβεβαίωσε τα όσα είχε ακούσει ο συμπαίκτη του: "Όχι". Δεν έμεινε εκεί, όμως, συμπληρώνοντας: "Είναι ένα γ@%@^$ο αστείο". Ο Μπέιλ τον άκουγε χαμογελαστός και απλά πρόσθεσε: "Την επόμενη σεζόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ