ΣΤΗΛΕΣ

Μπάρτον: "Ο Νεϊμάρ είναι ο Τζάστιν Μπίμπερ του ποδοσφαίρου"

Μπάρτον: "Ο Νεϊμάρ είναι ο Τζάστιν Μπίμπερ του ποδοσφαίρου"

Η κόντρα του Μπάρτον με τον Νεϊμάρ συνεχίστηκε με αφορμή την εμφάνιση του Βραζιλιάνου στο φιλικό με τη Ρωσία. Δείτε τί έγραψε στο twitter o Αγγλος ποδοσφαιριστής.

Ο εκκεντρικός Τζόι Μπάρτον περίμενε στη γωνία τον Νεϊμάρ και δεν έχασε την ευκαιρία να του επιτεθεί ξανά μέσω twitter. Ο Βραζιλιάνος είχε άλλη μια μέτρια εμφάνιση στο φιλικό της Σελεσάο στο Λονδίνο με την Ρωσία και ο Άγγλος ποδοσφαιριστής δεν του χαρίστηκε.

"Ο Νεϊμάρ είναι ο Τζάστιν Μπίμπερ του ποδοσφαίρου. Θαυμάσιος στο youtube, γατάκι στην πραγματικότητα", τουίταρε χαρακτηριστικά.

Η κόντρα ξεκίνησε τον περασμένο μήνα στο φιλικό της Βραζιλίας με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ. Η εμφάνιση του Νεϊμάρ οδήγησε τον Μπάρτον να τον χαρακτηρίσει "μικρό πόνι" και "υπερεκτημένο", τονίζοντας δεν θα πλήρωνε ούτε για αστείο τα λεφτά που απαιτούνται για την μεταγραφή του.

"Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο τύπος", ήταν η απάντηση του Νεϊμάρ σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την κριτική του Μπάρτον. Έτσι ο μέσος της Μαρσέιγ του τη φύλαγε και πέρασε στην επίθεση μετά τον αγώνα της Βραζιλίας με τη Ρωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ