ΣΤΗΛΕΣ

Μια γυναίκα είναι η αιτία της... αναταραχής στη Μινεσότα με Μπάτλερ - Τάουνς

Injured Minnesota Timberwolves guard Jimmy Butler, center, confers with center Karl-Anthony Towns, left, and guard Jamal Crawford as the latter two take the court after a timeout in the second half of an NBA basketball game against the Denver Nuggets on Thursday, April 5, 2018, in Denver. The Nuggets won 100-96. (AP Photo/David Zalubowski)
Injured Minnesota Timberwolves guard Jimmy Butler, center, confers with center Karl-Anthony Towns, left, and guard Jamal Crawford as the latter two take the court after a timeout in the second half of an NBA basketball game against the Denver Nuggets on Thursday, April 5, 2018, in Denver. The Nuggets won 100-96. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Ενα "ροζ σκάνδαλο" στη Μινεσότα είναι σύμφωνα με φήμες η αιτία που ανάγκασε τον Τζίμι Μπάτλερ να ζητήσει trade από τους Τιμπεργουλβς. "Ροζ σκάνδαλο" και η πανέμορφη Κάγουα Αντράντε.

Η απαίτηση του Τζίμι Μπάτλερ να γίνει ανταλλαγή από τους Τιμπεργουλβς έκανε την Τετάρτη (19/9) τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου . Ο 29χρονος περιφερειακός συνάντησε τον Tom Thibodeau στο Los Angeles και του εξήγησε πως δεν θέλει πλέον να παίζει στη Μινεσότα, ενώ έδωσε και μία λίστα με τρεις ομάδες (Νιου Γιορκ Νικς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Μπρούκλιν Νετσ) στις οποίες προτιμά να μετακομίσει. Κι ενώ ο coach των "Λύκων" δεν είναι ακόμη έτοιμος να αποχωριστεί τον Μπάτλερ, οι φήμες λένε πως ο λόγος του επερχόμενου "διαζυγίου" είναι μια γυναίκα και συγκεκριμένα η κοπέλα του Καρλ-Άντονι Τάουνς.

Μπάτλερ και Τάουνς δεν είχαν καλές σχέσεις, φαίνεται πως ούτε ο Άντριου Γουίγκινς "έδενε" με τους δύο συμπαίκτες του, όμως αυτό που λέγεται τις τελευταίες ώρες είναι πως η Κάγουα Αντράντε ευθύνεται για την ανταλλαγή που ζήτησε ο πρώτος και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα γίνει πραγματικότητα. Οι φήμες υποστηρίζουν πως η κοπέλα του Τάουνς είχε μια... περιπέτεια με τον Μπάτλερ, που έχει δείξει και στο παρελθόν δείγματα αδυναμίας απέναντι σε όμορφες γυναίκες συμπαικτών του . Η Αντράντε έχει σταματήσει εδώ και καιρό να δημοσιεύει φωτογραφίες της με τον Τάουνς, ο ψηλός των Τιμπεργουλβς το ίδιο και ουδείς μπορεί να γνωρίζει ποια είναι η αλήθεια σε αυτή την θεότρελη ιστορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ