ΣΤΗΛΕΣ

Μέταλ μπάντα χορηγός στη φανέλα της Καρλ Τσάις Ίενα

Μέταλ μπάντα χορηγός στη φανέλα της Καρλ Τσάις Ίενα

Μία μέταλ μπάντα και ένα ίδρυμα με σκοπό την προώθηση της μέταλ σκηνής θα είναι οι χορηγοί φανέλας της νέας σεζόν στην Καρλ Τσάις Ίενα.

Η Καρλ Τσάις Ίενα δεν απασχολεί πλέον την ποδοσφαιρική κοινή γνώμη με τις επιτυχίες της, αφού τα τέσσερα Κύπελλα Ανατολικής Γερμανίας και η συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων 1980-1981 (ήττα από την Ντινάμο Τιφλίδας) αποτελούν μακρινό παρελθόν.

Παρ' όλα αυτά, από τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Θουριγγίας προκύπτουν ενδιαφέρουσες ειδήσεις, όπως αυτή που έχει να κάνει με τη φανέλα που θα φορέσει ο σύλλογος στην 3. Liga.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η συνεργασία με τη μέταλ μπάντα Heaven Shall Burn περνάει σε άλλο επίπεδο. Οι Γερμανοί που σχηματίστηκαν το 1996 και προέρχονται από τη Θουριγκία αποτελούσαν σπόνσορες του συλλόγου από το 2015, ωστόσο πλέον φέτος το όνομά τους θα εμφανίζεται και στη φανέλα, έστω κι αν ο frontman τους, Μάρκους Μπίσοφ, είναι φίλος της Μπάγερν.

Μαζί, στο μπροστινό μέρος, θα υπάρχει το όνομα του "Wacken die Liga rocken", ενός μη κερδοσκοπικού ιδρύματος, που έχει ως στόχο την προώθηση και την υποστήριξη της μέταλ σκηνής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ