ΣΤΗΛΕΣ

Με... Οσάμα Βινλάντεν η εθνική Περού κ-15

Με... Οσάμα Βινλάντεν η εθνική Περού κ-15

Η αποστολή του Περού για το πρωτάθλημα Νότιας Αμερικής κ-15 περιλαμβάνει και τον... Οσάμα Βινλάντεν Χιμένες Λόπες, ο οποίος μίλησε για το πώς απέκτησε αυτό το όνομα.

Μία... ιδιαιτερότητα είχε η λίστα με την προεπιλογή της εθνικής Περού που θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα Νότιας Αμερικής κ-15, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αργεντινή τον προσεχή Νοέμβριο.

Η λίστα περιλαμβάνει 31 παίκτες που θα κάνουν προετοιμασία, μέχρι ο προπονητής να επιλέξει την τελική αποστολή για τη διοργάνωση.

Αν προσέξει κανείς τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ομοσπονδία της χώρας, θα παρατηρήσει και ένα μυστήριο, όσο και πασίγνωστο ονοματεπώνυμο. Το επίθετο του παίκτη είναι Χιμένες Λόπες, σύνηθες, δεν προκαλεί εντύπωση. Το όνομά του, όμως, όχι απλά προκαλεί εντύπωση, αλλά και τρόμο: Οσάμα Βινλάντεν!

Με... Οσάμα Βινλάντεν η εθνική Περού κ-15

"Οι φίλοι μου με κοροϊδεύουν, αλλά το έχω συνηθίσει και το αντιμετωπίζω ψύχραιμα. Στην αρχή με ενοχλούσε, αλλά μετά το συνήθισα. Αισθάνομαι φυσιολογικά τώρα", δήλωσε στα ΜΜΕ του Περού.

Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου είναι γιατί πήρε αυτό το όνομα. Αυτήν την ερώτηση κάνει και ο ίδιος ο νεαρός μέσος της Ουνιόν Κομερσιό, χωρίς να λαμβάνει απάντηση.

"Ρώτησα τον πατέρα μου τον λόγο, αλλά πάντα αποφεύγει να μου μιλήσει γι' αυτό", τόνισε.

Οι γονείς του δεν του έδωσαν καμία εξήγηση γι' αυτό, όμως όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο... Οσάμα Βινλάντεν υποστηρίζει πως όταν ενηλικιωθεί, θα αλλάξει το όνομά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ