Μαλόουν και Στόκτον έγιναν... viral χάρη στα κινητά τους

Ο Καρλ Μαλόουν και ο Τζον Στόκτον έγιναν viral τις τελευταίες ώρες στις ΗΠΑ, εξαιτίας των κινητών τηλεφώνων τους. Η φωτογραφία που τραβήχτηκε το Σάββατο (14/10) δείχνει ότι οι δύο Hall of Famers είναι (τεχνολογικά) πολύ πίσω από την εποχή.

Όταν ήταν συμπαίκτες στους Utah Jazz, ο Τζον Στόκτον και ο Καρλ Μαλόουν συνέθεσαν ένα από τα καλύτερα δίδυμα στην ιστορία του ΝΒΑ. Η ταχύτητα της συνεργασίας τους και ο τρόπος με τον οποίο ο πρώτος πάσαρε στον δεύτερο, τους έδωσαν μια θέση στην ιστορία του ΝΒΑ, μέσω της παρουσίας τους στο Hall of Fame.

Όσο ακόμη ήταν εν ενεργεία, θεωρήθηκαν πολύ μπροστά από την εποχή της, πηγαίνοντας την έννοια του pick n roll σε άλλο επίπεδο. Το Σάββατο (14/10) όμως έδειξαν πως πλέον βρίσκονται πολύ πίσω από την... πραγματικότητα της εποχής. Οι δύο τους βρέθηκαν στις εξέδρες του LSU για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του κολεγίου (στο οποίο παίζει ο γιος του Καρλ, Κέι Τζι Μαλόουν) με το Auburn. Μία φωτογραφία τους αρκούσε για να τους "καρφώσει" και να γίνουν viral, λόγω των κινητών τους.

Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, οι δυο τους χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα με... πορτάκι, μοντέλα που βρίσκονταν στην αγορά σχεδόν μία δεκαετία πριν. Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία έγινε viral με συνοπτικές διαδικασίες προφανώς δεν θέλει εξήγηση, ούτε προκαλεί εντύπωση.

AP Photo/Rich Pedroncelli

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Διάσημα κορίτσια φωτογραφίζονται στην τουαλέτα. Γιατί όχι;

Πλένουμε προσεκτικά τα χέρια μας κι εξετάζουμε το πιο παρεξηγημένο trend στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24