ΣΤΗΛΕΣ

Κροάτης χούλιγκαν επιχείρησε να επιτεθεί με λοστό σε διαιτητή!

Κροάτης χούλιγκαν επιχείρησε να επιτεθεί με λοστό σε διαιτητή!

Κατά τη διάρκεια του κροατικού ντέρμπι μεταξύ της Χάιντουκ Σπλιτ και της Ριέκα, ένας χούλιγκαν των γηπεδούχων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε απειλητικά με λοστό(!) εναντίον του διαιτητή του αγώνα, προτού συλληφθεί απ' τις αστυνομικές δυνάμεις. (VIDEOS)

Τρομακτικές στιγμές κατά τη διάρκεια του κροατικού ντέρμπι μεταξύ της Χάιντουκ Σπλιτ και της Ριέκα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ένας χούλιγκαν των γηπεδούχων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε απειλητικά με λοστό(!) εναντίον του διαιτητή, ο οποίος άρχισε να τρέχει πανικόβλητος.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο οπαδός της Χάιντουκ βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου κι άρχισε να περιφέρεται στο ταρτάν έως ότου έρθουν οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες, έστω και καθυστερημένα, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν εκτός γηπέδου.

Για την ιστορία, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1), με τον Σάββα Γκέντζογλου να αγωνίζεται καθ' όλη τη διάρκεια του ματς. Έτσι, η Ριέκα παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 62 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους απ' την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ η Χάιντουκ είναι τρίτη με 42.

Δείτε τα VIDEOS:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ