ΣΤΗΛΕΣ

Κριτής στο MasterChef Junior o τεχνικός της Σαχτάρ

Κριτής στο MasterChef Junior o τεχνικός της Σαχτάρ

Ο τεχνικός της Σαχτάρ, Πάουλο Φονσέσκα, συμμετείχε σε ρόλο κριτή στην ουκρανική έκδοση του τηλεοπτικού προγράμματος διαγωνισμού μαγειρικής, MasterChef Junior.

Μπορεί όλοι στη Σαχτάρ να έχουν το μυαλό τους στη ρεβάνς του "Olimpico" με τη Ρόμα (13/3, 21:45) στο πλαίσιο των 16 του Champions League (βέβαια και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ουκρανίας), αλλά ο Πάουλο Φονσέκα αποβάλλει το άγχος με δημιουργικό τρόπο.

Ο τεχνικός της ομάδας από το Ντόνετσκ αποδέχθηκε την πρό(σ)κληση να αναλάβει κριτής στην ουκρανική έκδοση του τηλεοπτικού προγράμματος διαγωνισμού μαγειρικής, MasterChef Junior.

Τα γυρίσματα της εκπομπής έγιναν στα προάστια της ουκρανικής πρωτεύουσας (Κίεβο) κι ο Πορτογάλος (γεννηθείς στη Μοζαμβίκη) προπονητής έπρεπε να δοκιμάζει και να αποφανθεί για τα πιάτα των διαγωνιζόμενων.

Κριτής στο MasterChef Junior o τεχνικός της Σαχτάρ

"Ήταν μια νέα εμπειρία για εμένα, δεν είχα ποτέ συμμετάσχει σε κάτι τέτοιο. Ήταν φανταστική νύχτα, γνώρισα άλλους Πορτογάλους και Βραζιλιάνους που ζουν στην Ουκρανία. Εκτός από αυτό, ήταν ενδιαφέρον να δοκιμάσω τα πιάτα που μαγείρεψαν τα παιδιά. Με εξέπληξαν. Η παρουσίαση ήταν όμορφη και το φαγητό νόστιμο", υποστήριξε ο Πάουλο Φονσέκα.

Στο πρόγραμμα, το οποίο θα μεταδοθεί τηλεοπτικά εντός του επόμενου μήνα (Μαρτίου), ήταν καλεσμένοι επίσης οι πρέσβεις των Πορτογαλίας και Βραζιλίας στην Ουκρανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ