ΣΤΗΛΕΣ

Κοπάδι από πρόβατα στην είσοδο του γηπέδου της Ατλέτικο!

Κοπάδι από πρόβατα στην είσοδο του γηπέδου της Ατλέτικο!

Με αφορμή την 28η Δεκεμβρίου, που είναι η ισπανική... Πρωταπριλιά, το τηλεοπτικό δίκτυο "TVE" έκανε μία τρομερή φάρσα στον πρόεδρο της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο, φέρνοντας πρόβατα έξω απ' το "Wanda Metropolitano". (VIDEO)

Η 28η Δεκέμβρη είναι για τους Ισπανούς η "El Día de los Santos Inocentes", ότι δηλαδή είναι για τους Έλληνες η Πρωταπριλιά. Πολλά ΜΜΕ επιλέγουν να κάνουν τις δικές τους φάρσες προς τους αναγνώστες/τηλεθεατές τους κι όχι μόνο.

Όπως για παράδειγμα, το τηλεοπτικό δίκτυο "TVE", το οποίο έκανε μία τρομερή φάρσα στον πρόεδρο της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο. Συγκεκριμένα, την ώρα που ο διοικητικός ηγέτης των "ροχιμπλάνκος" έδινε συνέντευξη σε μία δημοσιογράφο του καναλιού, εμφανίστηκαν άνθρωποι της ασφαλείας του γηπέδου και τον ενημέρωσαν πως ένα κοπάδι από πρόβατα είχε κάνει την εμφάνισή του έξω απ' το "Wanda Metropolitano".

Ο Θερέθο προσπάθησε να βρει μία λύση προκειμένου τα πρόβατα να μην μπουν στους χώρους του γηπέδου, σε συνεργασία με την αστυνομία, όμως λίγο αργότερα του αποκαλύφθηκε η πλάκα και όλοι οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν στα γέλια.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ