ΣΤΗΛΕΣ

Κλωτσιά στο πρόσωπο του Κοστακούρτα!

Κλωτσιά στο πρόσωπο του Κοστακούρτα!

Μία απίστευτη σκηνή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια εκπομπής του ιταλικού τηλεοπτικου σταθμού "Sky", με τον παρουσιαστή να ρίχνει άθελά του κλωτσιά στο πρόσωπο του Αλεσάντρο Κοστακούρτα. Δείτε videos!

Οι καλύτερες φάσεις κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπορούν να λάβουν χώρα ακόμα και στο ημίχρονο. Απόδειξη αυτό που έγινε στην ανάπαυλα της αναμέτρησης Ίντερ-Μπολόνια το βράδυ του Σαββάτου με πρωταγωνιστές τον παρουσιαστή του τηλεοπτικού σταθμού "Sky" Μάρκο Κατάνεο και τον παλαίμαχο άσο της Μίλαν Αλεσάντρο Κοστακούρτα, και μάλιστα live στο τηλεοπτικό πλατό.

Την ώρα που το δίδυμο σχολίαζε τις σημαντικότερες φάσεις στο ματς του "Meazza" ο Κατάνεο θέλησε να κάνει αναπαράσταση μίας παρέμβασης ποδοσφαιριστή στη μπάλα και το αποτέλεσμα ήταν να βρει στο πρόσωπο τον Κοστακούρτα, σκορπώντας αρκετά δευτερόλεπτα αμηχανίας στο τηλεοπτικό πλατό.

Η λογική λέει πως το το χτύπημα ήταν ακούσιο αν και σύμφωνα με κάποιους μόνο τυχαίο δεν ήταν, με τον Κατάνεο να παίρνει τη ρεβάνς για ένα παλαιότερο περιστατικό όταν ο Κοστακούρτα του είχε πατήσει το πόδι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ