ΣΤΗΛΕΣ

Κλείδωσαν σε ντουλαπάκι δημόσιας πισίνας το μωράκι τους

Κλείδωσαν σε ντουλαπάκι δημόσιας πισίνας το μωράκι τους

Γονείς στην Κίνα πήγαν για μπάνιο σε δημόσια πισίνα και για να... απαλλαγούν από το μωράκι τους, ώστε να κάνουν τις βουτιές τους απερίσπαστοι, αποφάσισαν να το κλειδώσουν σε ένα ξύλινο ντουλαπάκι. (VIDEO).

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κίνα με αφορμή την απερίγραπτη απόφαση ενός ζευγαριού να κλειδώσει σε ξύλινο ντουλαπάκι το μωράκι τους, σε δημόσια πισίνα, ώστε να κάνουν τις βουτιές τους χωρίς να πρέπει να το προσέξουν. Για να μην... ενοχληθούν και να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Το παιδάκι άρχισε όμως να κλαίει, κάτι που άκουσε μια υπάλληλος της δημόσιας πισίνας, η οποία έσπευσε να δει από που προέρχεται το κλάμα. Η στιγμή που οι γονείς ξεκλείδωναν το ντουλαπάκι για να βγάλουν έξω το μωρό τους βιντεοσκοπήθηκε, ενώ εκείνη ουκ ολίγοι που παρακολουθούσαν το σκηνικό, άρχισαν να εκτοξεύουν ένα σωρό χαρακτηρισμούς για το ανεύθυνο ζευγάρι, που προχώρησε σε αυτή την απαίσια κίνηση.

Δεν έγινε γνωστό εάν επρόκειτο για αγοράκι ή κοριτσάκι, αλλά το πιο σημαντικό ήταν πως δεν υπέστη ασφυξία. Το βίντεο φυσικά κάνει τον γύρο του κόσμου και οι επιθέσεις σε βάρος του ζευγαριού δίνουν και παίρνουν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ