ΣΤΗΛΕΣ

Κατηγορούν την ομάδα "Ελλάδα" για μαγεία!

Κατηγορούν την ομάδα "Ελλάδα" για μαγεία!
GRUPO NACION

Η ομάδα Grecia (Ελλάδα σε μετάφραση από την ισπανική γλώσσα) από την Κόστα Ρίκα, στην οποία είναι προπονητής ο Ουάλτερ Σεντένο, κατηγορείται από την αντίπαλό της για... μαγεία. (video)

Στην τελική της ευθεία βαίνει η δεύτερη κατηγορία της Κόστα Ρίκα με τις Jicaral Sercoba και Grecia να διεκδικούν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Το όνομα της δεύτερης σημαίνει Ελλάδα σε μετάφραση από την ισπανική γλώσσα (έχει την έδρα της στην πόλη με το ίδιο όνομα της επαρχίας Αλαχουέλα και πληθυσμό 17.297 κατοίκων και το πλήρες όνομά της είναι Municipal Grecia) και προπονητής της είναι ο πρώην διεθνής Κοσταρικανός μέσος της ΑΕΚ, Ουάλτερ Σεντένο.

Στο ματς της Κυριακής (ρεβάνς του τελικού για το Clausura) οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στην έδρα της Jicaral Sercoba με αποτέλεσμα η "Ελλάδα" να αναδειχθεί πρωταθλήτρια του Clausura σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου ματς (νίκη με 3-2).

Ωστόσο, δέχεται επίσημη καταγγελία για χρήση μαγείας από την αντίπαλό της. Συγκεκριμένα, η Jicaral Sercoba έδωσε στη δημοσιότητα ένα video στο οποίο εμφανίζεται άνθρωπος της "Ελλάδας" να ρίχνει αλάτι και λεμόνι στον αγωνιστικό χώρο πριν από την έναρξη του ματς.

"Απαιτούμε συγγνώμη από την Grecia. Ήταν έλλειψη σεβασμού προς την ομάδα μας και τις αξίες της. Προς την πόλη μας και τους οπαδούς της ομάδας μας. Ήταν μια πράξη μαγείας", αναφέρει η ανακοίνωση της Jicaral Sercoba.

Σε κάθε περίπτωση οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία σε διπλά ματς (21 και 28 Μάη), καθώς η Jicaral Sercoba ήταν η νικήτρια του Aperura και η "Ελλάδα" η νικήτρια του Clausura.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ