ΣΤΗΛΕΣ

Καταγγελία για Μπαλοτέλι από 40χρονη πρώην ερωμένη του!

Καταγγελία για Μπαλοτέλι από 40χρονη πρώην ερωμένη του!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν έχει χρόνο για να "ηρεμήσει". Διαβάστε για την τελευταία περιπέτειά του, με μία 40χρονη πρώην σύντροφό του να πηγαίνει στα δικαστήρια τον επιθετικό της Μίλαν λόγω "hot" φωτογραφιών της που εμφανίστηκαν στο Facebook.

Παραμένει σχεδόν έναν μήνα εκτός γηπέδου λόγω προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει και σαν μην έφτανε αυτό στον Μάριο Μπαλοτέλι, βρίσκει τώρα τον εαυτό του στη δίνη ενός "ροζ" σκανδάλου με συμπρωταγωνίστρια μία πρώην σύντροφό του.

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό δημοσίευμα η εφημερίδα "La Prealpina", μία 40χρονη μήνυσε τον Μπαλοτέλι για το γεγονός ότι δημοσίευσε πολύ προσωπικές της φωτογραφίες μέσω Facebook, φωτογραφίες που η ίδια του είχε στείλει το διάστημα που είχε σχέση μαζί του και ενώ ο Ιταλός άσος συνδεόταν τότε ερωτικά, επισήμως, με άλλη γυναίκα.

Καταγγελία για Μπαλοτέλι από 40χρονη πρώην ερωμένη του!

Το άλλοτε φλερτ του "Super Mario" τον είχε παρακαλέσει να "εξαφανίσει" τις φωτογραφίες αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση (λέγεται μάλιστα πως ο παίκτης τις είχε μοιραστεί και με αρκετούς συμπαίκτες του στα αποδυτήρια της Μίλαν) και έτσι κατέφυγε στα δικαστήρια όπου εκεί θα "συναντήσει" ξανά τον Μπαλοτέλι.

"Η πελάτισσά μου θα μείνει για πάντα σημαδεμένη από αυτή την περιπέτεια. Υποβλήθηκε σε θεραπείες, έχασε 20 κιλά μέσα σε λίγους μήνες ενώ η υπόθεση αυτή επηρέασε και την κόρη της.

Foto LaPresse - Spada
21ottobre 2015 Milano  ( Italia)
Sport Calcio
Milan - Inter 
Trofeo Luigi Berlusconi 2015 - " Stadio San Siro "
Nella foto:  balotelli 

Photo LaPresse - Spada
21 October 2015 Milan ( Italy)
Sport Soccer
Milan - Inter 
Luigi Berlusconi Trophy 2015 - " San Siro  Stadium "
In the pic:  balotelli
Foto LaPresse - Spada 21ottobre 2015 Milano ( Italia) Sport Calcio Milan - Inter Trofeo Luigi Berlusconi 2015 - " Stadio San Siro " Nella foto: balotelli Photo LaPresse - Spada 21 October 2015 Milan ( Italy) Sport Soccer Milan - Inter Luigi Berlusconi Trophy 2015 - " San Siro Stadium " In the pic: balotelli LAPRESSE

Και οι δύο υπέφεραν από αυτή την περιπέτεια και θα παλέψουμε μέχρι να πάμε την υπόθεση μέχρι τέλους και να μην τον αφήσουμε ατιμώρητο", δήλωσε ο δικηγόρος της 40χρονης, Τζοβάνι Τονέλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ