ΣΤΗΛΕΣ

Καντονά: "Ποδοσφαιρικό πορνό ο... Σουάρες"

Καντονά: "Ποδοσφαιρικό πορνό ο... Σουάρες"

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ερίκ Καντονά σχολίασε με καυστικό τρόπο την πρόκριση της Μπαρτσελόνα, αλλά και τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι απ' το Champions League. (VIDEO)

Γι' ακόμα μία φορά, ο Ερίκ Καντονά προσέφερε ξεκαρδιστικές ατάκες μέσα απ' την εκπομπή που διατηρεί στο "Eurosport".

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχολίασε με με καυστικό τρόπο την πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Λουίς Σουάρες να βρίσκεται στο στόχαστρό του εξαιτίας του "θεάτρου" στη φάση του πέναλτι.

"Για κάποιους ήταν ένα θαύμα πάνω στο χορτάρι, για κάποιους το χτύπημα του αιώνα. Ό,τι και αν έγινε, μιλάμε για έπος. Υπήρχαν μόνο 12 άτομα στον αγωνιστικό χώρο που πίστεψαν πραγματικά στην πρόκριση της Μπαρτσελόνα: ο Νεϊμάρ και οι 11 παίκτες της Παρί.

Ο Σουάρες δεν δαγκώνει πια αλλά βουτάει. Δεν είναι πολύ καλός, είναι κάπως δραματικός. Φοβερή απάτη στο πέναλτι που έβαζε τα χέρια στο λαιμό του. Μιλάμε για ποδοσφαιρικό πορνό. Θα πρέπει να απαγορεύουν στα παιδιά να βλέπουν τέτοιο θέαμα", τόνισε αρχικά ο "King Eric", ενώ έδωσε μία διαφορετική εκδοχή για την έκβαση που παίρνουν οι αγώνες στα τελευταία λεπτά, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τον αριθμό επτά:

"Επτά είναι τα λεπτά που χρειάστηκε η Μπαρτσελόνα για να σκοράρει τρία σημαντικά γκολ, επτά είναι τα λεπτά που χρειάζεται ο αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Σερζ Οριέ, για να βάλει τις κάλτσες του όταν κλήθηκε να περάσει ως αλλαγή σε ματς του γαλλικού πρωταθλήματος, επτά είναι τα λεπτά που η Μάντσεστερ Σίτι είχε πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά, επτά είναι επίσης και τα λεπτά μίας σεξουαλικής συνεύρεσης κατά μέσο όρο.

Και μην λέτε ψέματα γιατί έτσι είναι. Το συμπέρασμα πάντως είναι ένα: μην κάνετε σεξ όταν βλέπετε ποδόσφαιρο επειδή θα χάσετε πολλά πράγματα...".

Τέλος, σε ό,τι αφορά στον οδυνηρό αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι, ανέφερε: "Η άμυνα της Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι η μοναδική που πρέπει να κατηγορήσεις για το δικό τους... Brexit. Γνωρίζουμε, πλέον, γιατί ο Τζον Στόουνς είναι τόσο ακριβός. Γιατί κουβαλάει μαζί του ένα πλήρως εξοπλισμένο τρέιλερ, το οποίο τραβάει όσο παίζει και επιτίθεται. Ούτε ένα σουτ στα πρώτα 45 λεπτά. Το ερώτημα δεν είναι ποιος θα φύγει το καλοκαίρι, αλλά ποιος θα μείνει".

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ