ΣΤΗΛΕΣ

Καμπαγέρο: "Κι άλλοι παίκτες είχαν σχέση με το πρόεδρο, ήταν κάτι σύνηθες..."

Καμπαγέρο: "Κι άλλοι παίκτες είχαν σχέση με το πρόεδρο, ήταν κάτι σύνηθες..."

Μιλώντας στο "Radio La Unión de Asunción", ο Μπερνάρντο Καμπαγέρο υποστήριξε πως ο Αντόνιο Γκονσάλες συνήθιζε να έχει ερωτικές σχέσεις με παίκτες και τους ξεγελούσε με την υπόσχεση ότι θα τους προωθήσει σε μεγαλύτερους συλλόγους.

Τρομερό το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες με... ορμητήριο τη Ρούμπιο Νου, της 2ης κατηγορίας στην Παραγουάη, όταν ο πρόεδρος της ομάδας Αντόνιο Γκονσάλες και ο ποδοσφαιριστής Μπερνάρντο Καμπαγέρο... ξεκατινιάστηκαν μέσω social media, με τον πρώτο να δημοσιεύει μια φωτογραφία που δείχνει τους δυο τους γυμνούς στο κρεβάτι!

Μιλώντας στο ραδιόφωνο "Radio La Unión de Asunción", ο 25χρονος ποδοσφαιριστής υποστήριξε πως ο Αντόνιο Γκονσάλες συνήθιζε να έχει ερωτικές σχέσεις με παίκτες, τους οποίους ξεγελούσε με την υπόσχεση ότι θα τους προωθήσει σε μεγαλύτερους συλλόγους. Κάνοντας όμως το αντίθετο.

"Πάντα με εξανάγκαζε. Εξαιτίας της φωτογραφίας και επειδή δεν θα έδινα ποτέ τη συγκατάθεση μου. Δεν μου έδωσε ποτέ εγγυήσεις ότι θα με άφηνε να φύγω.

Ξέρω πως υπήρχαν άλλοι παίκτες που είχαν σχέσεις μαζί του. Ήταν κάτι σύνηθες... Έθετε προϋποθέσεις. Μας έλεγε ότι θα μας προωθήσει, ότι θα μας πούλαγε σε άλλο σύλλογο. Κάτι που δεν έκανε ποτέ.

Αντιθέτως, πάντα μας έβαζε εμπόδιο σε τέτοια προοπτική", τόνισε αρχικά και στη συνέχεια ευχαρίστησε τον φίλο και εκπρόσωπο του Βαλεντίν Οσούνα για την στήριξη, ενώ ευχήθηκε να μην βιώσει άλλος παίκτης τη δική του εμπειρία.

"Γνωρίζω τον Βαλεντίν πολύ καιρό. Ήταν μαζί μου στα καλά και στα άσχημα. Πάντα με στήριζε. Το σκάνδαλο αυτό με έχει δυσφημίσει αρκετά. Δεν επικοινώνησα με κανέναν από την οικογένεια μου μέχρι τώρα.

Αυτή η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη για εμένα. Είχα πάντα την ελπίδα να γίνω ένας επιτυχημένος ποδοσφαιριστής. Δεν θέλω να τύχει σε κανέναν αυτό που πέρασα εγώ".

Photo credits: mundodeportivo.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ