ΣΤΗΛΕΣ

Ιπτάμενα μυρμήγκια που κάνουν σεξ κατέκλυσαν το Γουίμπλεντον

A flying ant on an umbrella, on day three at the Wimbledon Tennis Championships in London Wednesday, July 5, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
A flying ant on an umbrella, on day three at the Wimbledon Tennis Championships in London Wednesday, July 5, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ένα... φυσικό φαινόμενο προκαλεί εμπόδια στην ομαλή διεξαγωγή του Γουίμπλεντον, αφού η αναπαραγωγή ιπτάμενων μυρμηγκιών είναι ασταμάτητη και παρεμποδίζει τους αθλητές!

Ένα... πρωτόγνωρο πρόβλημα κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αθλητές και οι αθλήτριες που βάζουν τα δυνατά τους στο Γουίμπλεντον. Η 5η Ιουλίου αποτελεί ιδιαίτερη μέρα στη Μεγάλη Βρετανία, αφού κατά κύριο λόγο την ίδια μέρα κάθε χρόνο, οι βασίλισσες των μυρμηγκιών βγαίνουν από τις φωλιές τους και αρχίζουν την αναπαραγωγή!

Αυτό συνέβη και φέτος, με συνέπεια το... φιλόξενο χορτάρι των γηπέδων του τένις να κατακλυστεί από εκατοντάδες βασίλισσες και δεκάδες ιπτάμενα μυρμίγκια που προσγειώνονταν στα κορτ με... ερωτικές διαθέσεις.

Την κατάσταση αντιμετώπισε και η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στον 3ο προκριματικό γύρο του grand slam, Τζοάνα Κόντα, η οποία στην αναμέτρησή της με την Κροάτισσα Ντόνα Βέκιτς την Τετάρτη, έπρεπε να αποφύγει και τα ιπτάμενα μυρμήγκια.

"Νομίζω ότι σίγουρα έχω πάρει σπίτι μου μερικά ως σουβενίρ στην κοιλιά μου", αστειεύτηκε αργότερα η Βρετανίδα στο "BBC".

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ