ΣΤΗΛΕΣ

Ινδοί φίλαθλοι της... Βόρειας Κορέας με μάσκα Κιμ

Ινδοί φίλαθλοι της... Βόρειας Κορέας με μάσκα Κιμ

Μπορεί να μην ταξίδεψαν Βορειοκορεάτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο κ-17 που διεξάγεται στην Ινδία, ωστόσο υπάρχουν υποστηρικτές της χώρας, έστω και... δανεικοί.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο κ-17 φιλοξενείται στην Ινδία και άρχισε πριν από δύο ημέρες. Στην τελική φάση συμμετέχουν 24 χώρες από τις έξι συνομοσπονδίες, οι οποίες πήραν την πρόκριση χάρη σε καλή πορεία στην περσινή διοργάνωση κάθε ηπείρου που ανήκουν.

Γι' αυτόν τον λόγο, στη διοργάνωση συμμετέχει και η Βόρεια Κορέα, η οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Ασιατικού Πρωταθλήματος κ-16.

Το πρόβλημα σε τέτοιες περιπτώσεις έγκειται στην απαγόρευση που υφίσταται σχετικά με την έξοδο από το κράτος του Κιμ Γιονγκ Ουν, ακόμα και με σκοπό την υποστήριξη μιας εθνικής ομάδας της χώρας.

Κανένα πρόβλημα! Στην Ινδία υπάρχουν υποστηρικτές της Νότιας Κορέας, έστω κι αν δεν είναι Κορεάτες, έστω κι αν δεν είναι καν από την Ανατολική Ασία.

Μία φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες απεικονίζει ορισμένους Ινδούς να φορούν μάσκα με το πρόσωπο του "ανώτατου ηγέτη" της χώρας, όπως είναι ο τίτλος που κατέχει ο Κιμ. Επιπλέον, κρατούν και ένα πανό, στο οποίο απεικονίζεται ο Κιμ, μία σημαία της Βόρειας Κορέας, μία φωτογραφία της ενδεκάδας της χώρας και ένα μήνυμα στα αγγλικά: "Κόκκινος χαιρετισμός στους πραγματικούς μαχητές του κόσμου".

Ινδοί φίλαθλοι της... Βόρειας Κορέας με μάσκα Κιμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ