ΣΤΗΛΕΣ

Η Θέουτα απέκτησε τον... Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

Η Θέουτα απέκτησε τον... Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

Η Θέουτα έκανε το μεταγραφικό "μπαμ" του χειμώνα, αφού ενέταξε στο δυναμικό της ένα πολύ μεγάλο όνομα, τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ...

"Βόμβα" μεγατόνων έριξε η Θέουτα, ομάδα που αγωνίζεται στην 3η τη τάξει κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, η οποία απέκτησε τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ!

Φυσικά, δεν πρόκειται για τον κορυφαίο ακτιβιστή, που ηγήθηκε της μάχης ενάντια στον φυλετικό ρατσισμό και δολοφονήθηκε στις 4 Απριλίου του 1968.

Πρόκειται για τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της Σάο Μαρτίνιο από τον πορτογαλικό πρωτάθλημα, ο οποίος βαφτίστηκε Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Ζούνιορ Μοράις Σιμόες και χρησιμοποιεί ως όνομα το Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Ζούνιορ.

Όπως είναι φυσικό, η μεταγραφή του πρώην ποδοσφαιριστή της Ολιανένσε, ο οποίος άρχισε από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα, κάνει τον γύρο του κόσμου. Παρ' όλα αυτά, δεν είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής με όνομα κορυφαίας διασημότητας, αφού καριέρα ποδοσφαιριστή κάνουν οι Βραζιλιάνοι... Μαχάτμα Γκάντι και Τζον Λένον, οι Κολομβιανοί Ρίτσαρντ Νίξον Κινιόνες και Τζον Κένεντι Ουρτάδο και άλλοι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ